'Allemaal bullshit': UFC-vechtbaas uit kritiek op Tyron Woodley - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘Allemaal bullshit’: UFC-vechtbaas uit kritiek op Tyron Woodley

‘Allemaal bullshit’: UFC-vechtbaas uit kritiek op Tyron Woodley

Dana White de grote baas van de UFC zet zo zijn vraagtekens bij de aanstaande bokswedstrijd tussen voormalig UFC’er Tyron Woodley tegen YouTube-ster Jake Paul. Op de persconferentie vanmorgen na het UFC 263 evenement nam White geen blad voor zijn mond.

White sprak met verslaggevers na UFC 263 en bekritiseerde Woodley voor het nemen van deze bokswedstrijd met Paul, terwijl hij iedereen eraan herinnerde dat hij sinds 2018 geen MMA-gevecht meer heeft gewonnen. ,,Ik wil dit steeds niet doen maar Tyron Woodley is 40 jaar oud”, zei White.

Veel geld

,,Hij heeft al drie jaar geen gevecht gewonnen, in iets waar hij eigenlijk goed in zou moeten zijn. En nu gaat hij boksen. Hoe verkoop je die wedstrijd? Veel andere dingen dan de shit die er toe zouden moeten doen. Ik verdien miljoenen dollars, dit is de grootste betaaldag ooit, Jake Paul zal gemene dingen over mij zeggen, je vechters beter betalen”, zei White over Woodley. Het is allemaal bullshit”, aldus White.

White is duidelijk niet blij dat Woodley heeft gezegd dat dit gevecht met Paul hem meer geld zal opleveren dan hij ooit in zijn UFC-carrière heeft gedaan. Woodley was absoluut een van de beste weltergewicht vechters in de UFC gedurende het grootste deel van de jaren 2010, maar na zijn laatste vier gevechten op rij te hebben verloren, lijkt het alsof White zijn vertrouwen in Woodley heeft verloren.

Bekijk ook

‘Ik sla kapot’! ONE Championship kampioen wil ruil met de UFC

Ik weet precies hoe ik je zou kunnen pakken.

McGregor gaat tekeer op Twitter! Neemt vrouw Poirier onder vuur

Conor McGregor was duidelijk opgewonden toen hij vandaag meerdere tweets stuurde

Blijf van mijn wijf! Vechter Lombard wil met Woodley op de vuist

Oog in oog stonden Lombard en Woodley die verward leek te zijn door het hele incident.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page