Huilende UFC ster Sean Strickland doet heftige onthulling: 'gruwelijk incident' Nieuws
Nieuws

Huilende UFC ster Sean Strickland doet heftige onthulling: 'gruwelijk incident'

Huilende UFC ster Sean Strickland doet heftige onthulling: 'gruwelijk incident'

Sean Strickland, de bijna altijd ongefilterde UFC middengewicht kampioen, staat bekend om zijn directheid tijdens interviews, persconferenties en op sociale media. Echter, er zijn bepaalde onderwerpen die hij als taboe beschouwt. In een recent interview onthult de UFC ster zijn trauma ervaringen.

Strickland vertelde over enkele van de vreselijke trauma's die hij als kind in Californië heeft meegemaakt. "Ik zat waarschijnlijk in de derde of vierde klas, ik sliep altijd in de kamer van mijn moeder omdat ik dacht dat mijn vader mijn moeder zou vermoorden," onthulde Strickland.

Hij beschreef een bijzonder gruwelijk incident waarbij hij de politie belde om zijn vader te laten arresteren nadat deze zijn moeder had aangevallen terwijl hij een paar meter verderop onder het bed verstopt zat.

Strickland's traumatische jeugd

Strickland zei dat hij als kind vaak probeerde zijn moeder te beschermen tegen zijn vermeend gewelddadige vader, die voortdurend gewelddadige bedreigingen tegen haar uitte. "Ik herinner me dat ik gewoon daar zat en de been van mijn moeder in de keuken omhelsde," vertelde Strickland. "We hadden dit kleine hoekje, en ze zou in het hoekje gaan, en ik zou daar de hele nacht zitten, aan de voeten van mijn moeder en mijn vader [zei], 'Ik ga je vermoorden.'"

Strickland pauzeerde meerdere keren tijdens het interview, terwijl hij zichzelf bij elkaar raapte toen hij verhalen uit zijn kindertijd vertelde. Het horen van Du Plessis die dat als trash talk gebruikte, dreef hem over de rand, wat de reden was waarom hij zei dat hij zich niet langer kon inhouden bij UFC 296. "Het is een van de dingen die mensen niet begrijpen, is trauma," zei Strickland. "Mensen begrijpen niet, als ik praat over, 'Ik zou een man doden,' het is alsof je niet begrijpt. Als je door dat niveau van trauma gaat, begroet je de wereld gewoon anders."

Het incident met Du Plessis

Het lelijke incident ontvouwde zich tijdens een persconferentie voorafgaand aan het gevecht, toen Du Plessis naar Strickland riep: “Denk je dat je vader je in elkaar sloeg? Jouw vader is niets vergeleken met mij ... elke kinderherinnering die je hebt, zal terugkomen als ik daar met je ben.” Ongeveer 24 uur later sprong Strickland over een rij stoelen in de T-Mobile Arena om Du Plessis aan te vallen, die direct achter hem zat tijdens het evenement.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws