HUFTER! UFC'er Klose weigert te vechten tegen rivaal Nieuws
Nieuws

HUFTER! UFC'er Klose weigert te vechten tegen rivaal

HUFTER! UFC'er Klose weigert te vechten tegen rivaal

Drakkar Klose weigert ooit nog te vechten tegen Jeremy Stephens. De vechters raakte in onmin met elkaar doordat Stephens, Klose een nekhernia duwde tijdens de staredown voor hun gevecht op UFC Vegas 24.

Terwijl Drakkar Klose zijn herstel voortzet van een nekhernia en hersenschudding, als gevolg van de duw van Stephens bij de UFC Vegas 24. Is hij duidelijk over het idee om hun ooit geplande wedstrijd opnieuw te boeken, een harde nee want Klose weigert tegenover Stephens te staan.

Hufter

,,Ik heb geen enkele tolerantie voor dat soort gedrag", zegt Klose. Ook UFC-baas Dana White zegt dat het hufter gedrag van Stephens niet door de beugel kan.

Klose zint wel rip wraak maar dan niet in de UFC-kooi; ,,Ik was kwaad, man. Dat was een grote kans om hem te verslaan in een co-main event. En dat mensen denken dat ik echt niet gewond was, maakt me kwaad. Ik wil een soort van straatrecht op hem krijgen. Als ik hem zie, zweer ik, ik ga hem pakken."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws