Tayfun Ozcan treft Sitthichai in ONE FC debuut in Singapore Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Tayfun Ozcan treft Sitthichai in ONE FC debuut in Singapore

Tayfun Ozcan treft Sitthichai in ONE FC debuut in Singapore

Tayfun Ozcan maakt na lange tijd wachten eindelijk zijn debuut bij ONE Championship. De Nederlandse-Turkse voormalig Enfusion kampioen treft Sitthichai Sitsongpeenong die bij Glory grote successen boekte. De twee kruizen de kickbokshandschoenen op vrijdag 30 juli in Singapore.

Het lijkt een Enfusion versus Glory gevecht te worden bij ONE Championship nu vandaag bekend werd dat Ozcan en Sitthichai elkaar zullen treffen. Ozcan die overstapte in 2019 maar nog geen wedstrijd kreeg ziet nu zijn. wens in vervulling gaan en treft een van de gevaarlijkste vedergewichten.

Taaie vechter

De Thai Sitthichai (voormalige Glory Kampioen. red.) die bij ONE in juli 2020 debuteerde verloor zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Superbon Banchamek en stond daarna niet meer in de ring. Er zal met argusogen gekeken worden naar de wedstrijd door de andere kickboksers in de vedergewicht divisie bij ONE.

Sitthichai heeft 124 winstpartijen (39 (T)KO's), 32 verliezen en 5 gelijkspel op zijn record staan. Voor Ozcan die op 84 winsten staat (27 (T)KO's), 8 verliezen en 3 gelijkspel betekent dit dat de Thai een taaie tegenstander zal zijn die niet makkelijk te verslaan is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws