Hufter! MMA'er MEPT straatvechter KO 'slaat door' (video)
Home / Nieuws / Hufter! MMA’er MEPT straatvechter KO ‘slaat door’ (video)

Hufter! MMA’er MEPT straatvechter KO ‘slaat door’ (video)

Er zijn gasten die de boodschap niet begrepen hebben, dat er betere manieren zijn jezelf te bewijzen dan een MMA-Gym binnenlopen en iemand uit te dagen. Een voorbeeld hiervan is een geheel nieuwe virale video die de ronde doet.

In de jaren ’90 leek het een trend om een sportschool binnen te lopen en de beste vechter uit te dagen. Wie herinnert zich de filmpjes niet van straatvechters die oorlog wilden voeren met kickboksers of MMA-vechters. Een ervan de beruchte ‘Kimbo Slice‘, werd zelfs een grote bij de UFC.

Dom dom dom

Meestal liet het niet goed af zoals in de nieuwe video. We zien een ietwat gezette man in rode shorts, die heeft besloten zijn moed te testen door zijn plaatselijke MMA-Gym binnen. Maar al dat hem wachtte waren brute vuistslagen.

De kaalkop overleeft het dan ook niet en wordt bruut terecht gewezen door de ervaren knokker, die hem neer hoekt en in een verwurging buiten westen laat gaan. Wel een vies trucje om nog even de slapende uitdager na te meppen. Maar goed…. Beter niet zomaar een gym binnen stappen tegen een ervaren knokker….

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page