Hufter! MMA'er MEPT straatvechter KO 'slaat door' (video) Nieuws
Nieuws

Hufter! MMA'er MEPT straatvechter KO 'slaat door' (video)

Hufter! MMA'er MEPT straatvechter KO 'slaat door' (video)

Er zijn gasten die de boodschap niet begrepen hebben, dat er betere manieren zijn jezelf te bewijzen dan een MMA-Gym binnenlopen en iemand uit te dagen. Een voorbeeld hiervan is een geheel nieuwe virale video die de ronde doet.

In de jaren '90 leek het een trend om een sportschool binnen te lopen en de beste vechter uit te dagen. Wie herinnert zich de filmpjes niet van straatvechters die oorlog wilden voeren met kickboksers of MMA-vechters. Een ervan de beruchte 'Kimbo Slice', werd zelfs een grote bij de UFC.

Dom dom dom

Meestal liet het niet goed af zoals in de nieuwe video. We zien een ietwat gezette man in rode shorts, die heeft besloten zijn moed te testen door zijn plaatselijke MMA-Gym binnen. Maar al dat hem wachtte waren brute vuistslagen.

De kaalkop overleeft het dan ook niet en wordt bruut terecht gewezen door de ervaren knokker, die hem neer hoekt en in een verwurging buiten westen laat gaan. Wel een vies trucje om nog even de slapende uitdager na te meppen. Maar goed…. Beter niet zomaar een gym binnen stappen tegen een ervaren knokker….

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws