? | BIKKEL: UFC Ster Conor McGregor kauwt op bijen (video) Nieuws
Nieuws

? | BIKKEL: UFC Ster Conor McGregor kauwt op bijen (video)

? | BIKKEL: UFC Ster Conor McGregor kauwt op bijen (video)

Voormalig UFC kampioen Conor McGregor staat zijn mannetje in de MMA-kooi. Maar ook daarbuiten is het een bikkel.

In een video die de beruchte UFC-vechter afgelopen weekend in zijn Instagram stories deelde is te zien dat "The Notorious" lef heeft. Hij doet het gezegde 'echte mannen eten geen honing, maar kauwen op bijen, eer aan'.

The Notorious heeft voldoende tijd gehad om nieuwe manieren te vinden om zichzelf te vermaken tijdens de coronavirus pandemie. Maar zelfs hij had niet kunnen voorspellen dat het zijn toevlucht zou hebben genomen tot snacken van knapperige insecten.

Wespen zijn niet goed, bijen wel

McGregor toonde zijn pot met dode bijen op Instagram. Hij zegt tegen iemand die op de achtergrond onbekend is: 'Weet je zeker dat het geen wespen zijn? Wespen zijn niet goed, alleen bijen. En net voordat hij er een in zijn mond gooit, voegt hij eraan toe: "Oh mijn god, wat is dit verdomme?"

Echt smaken doen de steekbeestjes niet. Aan de reactie te horen van McGregor zijn ze niet echt lekker. Of ze deel uitgaan maken van zijn dieet lijkt te betwijfelen. McGregor is in afwachting van zijn volgende gevecht. Tegen wie dit zal zijn is nog onduidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws