? | HOLY FUCK: UFC-Vechter Jorge Masvidal onder de indruk van Rico Verhoeven Nieuws
Nieuws

? | HOLY FUCK: UFC-Vechter Jorge Masvidal onder de indruk van Rico Verhoeven

? | HOLY FUCK: UFC-Vechter Jorge Masvidal onder de indruk van Rico Verhoeven

Masvidal stond op 6 juli 2019 tegenover tegenover voormalige ONE Championship kampioen Ben Askren. Masvidal won het gevecht via een vliegende knie op 5 seconden in de eerste ronde. De knock-out was de snelste knock-out in de UFC-geschiedenis en brak het record van Duane Ludwig.

Op 2 november 2019 stond Masvidal tegenover Nate Diaz in de headline up van UFC 244. De strijd tegen Diza ging om uit te maken wie "The Baddest Motherfucker" (BMF) van de UFC is. Masvidal won van Diaz wegens dokter stop. Diaz was dusdanig aan geslagen dat het geveht moest stoppen.

Holy fuck

Dus vechten kan Masvidal wel, op Facebook deelde de BMF een video van het MMA debuut van GLORY Kickboxong kampioen Rico Verhoeven. Schijnbaar onder de indruk van de kwaliteiten van Verhoeven plaatste Masvidal als tekst "Holy Fuck."

Natuurlijk waren er ook reacties en was er respect voor Verhoeven en een enkele negatieve reactie die beweerde dat Verhoeven niet tot de beste zwaargewichten zou behoren. Maar Masvidal denkt daar zo te zien anders over.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws