Home / Nieuws / MMA NIEUWS / TOP SCHEIDS: Nate Diaz en Jorge Masvidal hadden door moeten vechten

TOP SCHEIDS: Nate Diaz en Jorge Masvidal hadden door moeten vechten

Veteraan MMA-scheidsrechter en Bellator-presentator John McCarthy gelooft dat het UFC 244-hoofdevenement tussen Nate Diaz en Jorge Masvidal te snel werd gestopt door de arts.

In de podcast ‘Weighing In’ werd McCarthy door gastheer Thom Thomson gevraagd wat hij vond van de controversiële stopzetting van de arts op UFC 244. “In New York heeft een ringarts veel macht, als scheidsrechter kan ik je niet zeggen hoe vaak ik de ringarts-arts onder controle had en in overleg een beslissing nam,” zegt McCarthy.

Gewoon doorvechten

Ik zou zeggen tegen de arts: “Oké, wacht even, ik wil dat je hier over nadenkt.” Het is een groot gevecht, beide jongens vechten hard. Ja, hij is gewond, ik zie het, ik weet dat het een vervelende wond is. De fans kwamen hier voor dit gevecht. Laten we kijken of we hem nog een ronde kunnen laten gaan. “

ZIE OOK >> Wedstrijd Nate Diaz vs Jorge Masvidal stopgezet

Soms moet je de arts aansturen besturen en hem vertellen: “Hé, we werken hier samen, ik breng hem naar je toe.” Het is jammer (Diaz versus Masvidal) is gestopt. Het was volledig binnen de rechten van de dokter en scheidsrechter Dan (Miragliotta) deed niets verkeerd. Maar ik wou dat het anders zou zijn afgehandeld iemand daar was en zei: “Hé, laten we hierover nadenken en proberen hen nog een rondje te geven als ze kunnen.”

Bekijk ook

📺 GOED NIEUWS: Bellator MMA Dublin live te zien op TV

Bellator MMA Dublin live te zien op TV

BREAKING: Valentina Shevchenko in UFC vlieggewicht titelverdediging

Valentina Shevchenko staat voor haar volgende vlieggewicht titelverdediging

SCHANDALIG: Jurylid liet UFC-vechter expres verliezen?

De uitslag van de hoofdwedstrijd tijdens