Hierom deelde Mike Tyson klappen uit tegen lastpak in vliegtuig
Home / Nieuws / Hierom deelde Mike Tyson klappen uit tegen lastpak in vliegtuig

Hierom deelde Mike Tyson klappen uit tegen lastpak in vliegtuig

Hierom deelde Mike Tyson klappen uit tegen lastpak in vliegtuig

Het team van Mike Tyson heeft eindelijk hun stilte verbroken nadat de voormalige wereldkampioen zwaargewicht betrokken was bij een incident in een vliegtuig. Op videobeelden van TMZ is te zien hoe Iron Mike een passagier achter hem aanviel op een vlucht van Florida naar San Francisco.

Op de videobeelden is te zien hoe de voormalige bokser verschillende klappen uitdeelt aan een medepassagier, de stoten die deden denken aan zijn gloriedagen in de ring. De klappen kwamen nadat Tyson vriendelijk was tegen de passagier en een selfie nam, daarna sloeg de stemming om.

De man kreeg medische hulp voor niet-levensbedreigende verwondingen en er wordt ook aangenomen dat er geen ernstige schade is veroorzaakt door het handgemeen. Ook werd de fanboy door de politie opgepakt. Een woordvoerder van Tyson geeft nu een verklaring af.

Dronkelap

,,Helaas had de heer Tyson een incident op een vlucht met een agressieve passagier die hem begon lastig te vallen en een waterfles naar hem gooide terwijl hij op zijn stoel zat”, aldus de woordvoerder. De man had teveel gedronken en zocht schijnbaar zijn grenzen op, wat niet werd gewaardeerd door de oud-bokser.

De politie van San Francisco sprak met TMZ Sport en verklaarde dat de politie ter plaatse was en twee mensen werden aangehouden waarvan werd aangenomen dat ze getuigen waren. De politie zei verder dat de persoon die werd behandeld voor verwondingen “minimale details van het incident verstrekte en weigerde verder mee te werken aan het politieonderzoek.”

Bekijk ook

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page