Hierom deelde Mike Tyson klappen uit tegen lastpak in vliegtuig Nieuws
Nieuws

Hierom deelde Mike Tyson klappen uit tegen lastpak in vliegtuig

Hierom deelde Mike Tyson klappen uit tegen lastpak in vliegtuig

Het team van Mike Tyson heeft eindelijk hun stilte verbroken nadat de voormalige wereldkampioen zwaargewicht betrokken was bij een incident in een vliegtuig. Op videobeelden van TMZ is te zien hoe Iron Mike een passagier achter hem aanviel op een vlucht van Florida naar San Francisco.

Op de videobeelden is te zien hoe de voormalige bokser verschillende klappen uitdeelt aan een medepassagier, de stoten die deden denken aan zijn gloriedagen in de ring. De klappen kwamen nadat Tyson vriendelijk was tegen de passagier en een selfie nam, daarna sloeg de stemming om.

De man kreeg medische hulp voor niet-levensbedreigende verwondingen en er wordt ook aangenomen dat er geen ernstige schade is veroorzaakt door het handgemeen. Ook werd de fanboy door de politie opgepakt. Een woordvoerder van Tyson geeft nu een verklaring af.

Dronkelap

,,Helaas had de heer Tyson een incident op een vlucht met een agressieve passagier die hem begon lastig te vallen en een waterfles naar hem gooide terwijl hij op zijn stoel zat", aldus de woordvoerder. De man had teveel gedronken en zocht schijnbaar zijn grenzen op, wat niet werd gewaardeerd door de oud-bokser.

De politie van San Francisco sprak met TMZ Sport en verklaarde dat de politie ter plaatse was en twee mensen werden aangehouden waarvan werd aangenomen dat ze getuigen waren. De politie zei verder dat de persoon die werd behandeld voor verwondingen "minimale details van het incident verstrekte en weigerde verder mee te werken aan het politieonderzoek."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws