'Het kwaad zelve!' UFC legende Ronda Rousey haalt vechtbaas door het slijk Nieuws
Nieuws

'Het kwaad zelve!' UFC legende Ronda Rousey haalt vechtbaas door het slijk

'Het kwaad zelve!' UFC legende Ronda Rousey haalt vechtbaas door het slijk

Ronda Rousey voormalig MMA-ster en WWE-kampioen, heeft enkele opvallende opmerkingen gemaakt over WWE en met name over vechtbaas Vince McMahon, slechts enkele weken voor WrestleMania in Philadelphia plaatsvindt.

Rousey, die in 2017 van UFC naar WWE overstapte en tot vorig jaar op de lijst stond, heeft haar ervaringen binnen WWE nooit onder stoelen of banken gestoken.

Achter de schermen, WWE Rousey's onthullingen

In een Instagram Q&A, voorafgaand aan de publicatie van haar boek 'Our Fight', deed Rousey een boekje open over de interne werking van WWE.

Ze beschreef het als een "absolute chaos" en benadrukte dat ze zich niet langer gegijzeld voelt door haar carrière bij WWE, wat haar de vrijheid geeft om haar ware gedachten en gevoelens te uiten.

Vince McMahon een omstreden figuur

In haar boek gaat Rousey dieper in op haar visie op Vince McMahon, waarbij ze hem portretteert als een figuur waarbij het moeilijk te onderscheiden is waar zijn 'kwaadaardige, onethische, slijmerige' personage voor de camera's eindigt en de werkelijke McMahon begint.

McMahon, die te maken heeft gehad met meerdere beschuldigingen van seksueel wangedrag, trad in 2022 af als CEO en voorzitter van TKO Group Holdings, het moederbedrijf van WWE en UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws