Hesdy Gerges: 'biografie over mijn leven in de maak' Nieuws
Nieuws

Hesdy Gerges: 'biografie over mijn leven in de maak'

Hesdy Gerges: 'biografie over mijn leven in de maak'
Hesdy Gerges: 'biografie over mijn leven in de maak'

Er komt een boek aan over het leven van Hesdy Gerges. Via Instagram laat de bekende vechter weten dat er gewerkt wordt aan een biografie over zijn leven.

Dat er een boek aankomt over het leven van Hesdy Gerges is goed nieuws voor de fans van de veelzijdige vechter. Op Instagram meldt hij dan ook:

"Goedemorgen mensen! Deze meneer Frank van Gemert van de universiteit gaat een biografie over mijn leven schrijven. Gisteren was het eerste interview! "

Rollercoaster

"Wat een achtbaan! Maar we staan nog steeds met kop omhoog en borst vooruit! Dit boek gaat jullie een beeld geven van een man die vaak is gevallen maar altijd is opgestaan. Een man die verder gaat waar de meeste stoppen... "

Op 1 december maakt Gerges zijn debuut bij Bellator MMA na een zeer succesvolle kickboks carrière. Dit zal een nieuw hoofdstuk betekenen in het leven van Gerges. Net als het boek dat uitkomt, wanneer dit zal zijn is nog bekend gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws