Home / Nieuws / Hesdy Gerges: ‘biografie over mijn leven in de maak’

Hesdy Gerges: ‘biografie over mijn leven in de maak’

Boek over leven Hesdy Gerges
Foto: Instagram

Er komt een boek aan over het leven van Hesdy Gerges. Via Instagram laat de bekende vechter weten dat er gewerkt wordt aan een biografie over zijn leven.

Dat er een boek aankomt over het leven van Hesdy Gerges is goed nieuws voor de fans van de veelzijdige vechter. Op Instagram meldt hij dan ook:

“Goedemorgen mensen! Deze meneer Frank van Gemert van de universiteit gaat een biografie over mijn leven schrijven. Gisteren was het eerste interview! ”

Rollercoaster

“Wat een achtbaan! Maar we staan nog steeds met kop omhoog en borst vooruit! Dit boek gaat jullie een beeld geven van een man die vaak is gevallen maar altijd is opgestaan. Een man die verder gaat waar de meeste stoppen… ”

Op 1 december maakt Gerges zijn debuut bij Bellator MMA na een zeer succesvolle kickboks carrière. Dit zal een nieuw hoofdstuk betekenen in het leven van Gerges. Net als het boek dat uitkomt, wanneer dit zal zijn is nog bekend gemaakt.

Bekijk ook

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

Sambo worstelen: Mistral Janssen imponeert op EK ’19 Spanje

Op de EK ’19 sambo worstelen in Gijón te Spanje pakt Mistral Janssen (90 kg) een 3e plaats.