Home / Nieuws / Hesdy Gerges Bellator debuut: ‘Tegenstander bekend gemaakt’

Hesdy Gerges Bellator debuut: ‘Tegenstander bekend gemaakt’

Hesdy Gerges in training met Conor McGregor in Ierland
Gerges links met UFC legende Conor McGregor

Tijdens Bellator 211 wat gehouden wordt aanstaande december in Italië zal ex GLORY kickbokser Hesdy Gerges zijn opwachting maken tegen Domingos Barros.

Bellator 211 vindt plaats op 1 december in RDS Stadium in Genoa, daarnaast zal het Bellator Kickboxing ook worden gehouden, echter vecht Gerges zijn eerste MMA partij voor de organisatie. Dit is de zesde keer dat Bellator Italië aan doet met haar event.

Zwaargewichten

Gerges is een voormalig GLORY en K-1 kickboxer en is de echtgenoot van Bellator kickboks kampioen Denise Kielholtz. Zijn kickbokscarrière omvat 50 overwinningen, waaronder 23 door knock-out. Hesdy Gerges is (0-0 MMA, 0-0 BMMA) en  zwaargewicht Domingos Barros (5-0 MMA, 0-0 BMMA).

Barros maakte zijn MMA-debuut in 2014 in zijn geboorteland Portugal. In 2017 pakte hij een paar overwinningen, waaronder een knock-out en zijn meest recente gevecht was in december 2017.

Bekijk ook

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een 'exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

UFC nieuws: Conor McGregor loopt flinke blessure op

Er is de laatste tijd veel gesproken over de mogelijke terugkeer van Conor McGregor.

Ramadan: Kickboks scholen zetten ’s nachts deuren open

Voor de moslim gemeenschap is de ramadan al weer even ingegaan, voor de top sporters onder hen betekent dit aanpassen om op peil te blijven.

REGIO NIEUWS UITGELICHT