Hesdy Gerges Bellator debuut: 'Tegenstander bekend gemaakt' Nieuws
Nieuws

Hesdy Gerges Bellator debuut: 'Tegenstander bekend gemaakt'

Hesdy Gerges Bellator debuut: 'Tegenstander bekend gemaakt'
Hesdy Gerges Bellator debuut: 'Tegenstander bekend gemaakt'

Tijdens Bellator 211 wat gehouden wordt aanstaande december in Italië zal ex GLORY kickbokser Hesdy Gerges zijn opwachting maken tegen Domingos Barros.

Bellator 211 vindt plaats op 1 december in RDS Stadium in Genoa, daarnaast zal het Bellator Kickboxing ook worden gehouden, echter vecht Gerges zijn eerste MMA partij voor de organisatie. Dit is de zesde keer dat Bellator Italië aan doet met haar event.

Zwaargewichten

Gerges is een voormalig GLORY en K-1 kickboxer en is de echtgenoot van Bellator kickboks kampioen Denise Kielholtz. Zijn kickbokscarrière omvat 50 overwinningen, waaronder 23 door knock-out. Hesdy Gerges is (0-0 MMA, 0-0 BMMA) en zwaargewicht Domingos Barros (5-0 MMA, 0-0 BMMA).

Barros maakte zijn MMA-debuut in 2014 in zijn geboorteland Portugal. In 2017 pakte hij een paar overwinningen, waaronder een knock-out en zijn meest recente gevecht was in december 2017.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws