Home / Nieuws / Heftig: MMA-vechter in gevecht met Politie na slopen bankgebouw (VIDEO)

Heftig: MMA-vechter in gevecht met Politie na slopen bankgebouw (VIDEO)

MMA-atleten staan ​​niet alleen bekend als een van de meest gevreesde vechters, maar soms kunnen ze gevaarlijk zijn voor de samenleving, of zoals in dit geval, zelfs voor hun omgeving.

De redactie werd getipt over een incident dat begin januari in Moskou plaatsvond, waarvan ook de beelden zijn vrijgegeven. In de eerste video zien we een man, die door de Russische media is geïdentificeerd als MMA-vechter Dzhabrail Duzaev, die de deur van een bankfiliaal compleet vernield en dan klaarblijkelijk zorgeloos wegloopt.

Hij kwam echter niet ver, twee politie agenten die buiten wachtten op de losgelagen man, die echter niet van plan was om zich zomaar gewonnen te geven, probeerde hem te neutraliseerden.

Totale chaos

De tweede video, die onlangs ook werd gepubliceerd, toont het interieur van het bankfiliaal nadat deze door Duzaev is gesloopt. Geldautomaten, muren en glazen deuren maakten geen schijn van kans tegen de woedende vechter. Waarschijnlijk zijn alleen het plafond en de vloer min of meer ongeschonden gebleven.

LEES OOK: UFC vechter Denis Stojnic redt meisje van verkrachter

Toekomst

Het is op dit moment onduidelijk of Duzaev alleen zijn blote handen of een honkbalknuppel gebruikte, zoals sommige getuigen hebben gemeld.

De professionele carrière van Duzaev bevatte slechts drie gevechten, waarvan er twee eindigden in een nederlaag. Volgens zijn Instagram was hij op zoek naar een comeback, en plaatste hij video’s van zijn overwinningen op amateurniveau.

Frustratie

Hij zou gefrustreerd zijn geraakt dat het niet lukte om een prof gevecht te krijgen en besloot klaarblijkelijk zijn woede te koelen in het bank gebouw.

Op dit moment is het onduidelijk of hij ooit weer zal mogen vechten..

Bekijk ook

🎥 STOUT: Top MMA-vechtster toont haar goddelijke lichaam

Valerie Loureda spreekt veel fans tot de verbeelding, vooral haar mannelijke fans lopen met de ...

UFC-ster Conor McGregor raakt eigen Whiskey merk kwijt

Conor McGregor lijkt een flinke slag te hebben geslagen door zijn eigen Whiskey merk ‘Proper ...

‘Ik leef alleen nog voor mezelf’: UFC-ster Khabib is klaar

Khabib Nurmagomedov spreekt vrijuit voor hoe zijn leven zal veranderen nu hij met pensioen is ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page