Heftig: MMA-vechter in gevecht met Politie na slopen bankgebouw (VIDEO) Nieuws
Nieuws

Heftig: MMA-vechter in gevecht met Politie na slopen bankgebouw (VIDEO)

Heftig: MMA-vechter in gevecht met Politie na slopen bankgebouw (VIDEO)

De redactie werd getipt over een incident dat begin januari in Moskou plaatsvond, waarvan ook de beelden zijn vrijgegeven. In de eerste video zien we een man, die door de Russische media is geïdentificeerd als MMA-vechter Dzhabrail Duzaev, die de deur van een bankfiliaal compleet vernield en dan klaarblijkelijk zorgeloos wegloopt.

Hij kwam echter niet ver, twee politie agenten die buiten wachtten op de losgelagen man, die echter niet van plan was om zich zomaar gewonnen te geven, probeerde hem te neutraliseerden.

Totale chaos

De tweede video, die onlangs ook werd gepubliceerd, toont het interieur van het bankfiliaal nadat deze door Duzaev is gesloopt. Geldautomaten, muren en glazen deuren maakten geen schijn van kans tegen de woedende vechter. Waarschijnlijk zijn alleen het plafond en de vloer min of meer ongeschonden gebleven.

LEES OOK: UFC vechter Denis Stojnic redt meisje van verkrachter

Toekomst

Het is op dit moment onduidelijk of Duzaev alleen zijn blote handen of een honkbalknuppel gebruikte, zoals sommige getuigen hebben gemeld.

De professionele carrière van Duzaev bevatte slechts drie gevechten, waarvan er twee eindigden in een nederlaag. Volgens zijn Instagram was hij op zoek naar een comeback, en plaatste hij video's van zijn overwinningen op amateurniveau.

Frustratie

Hij zou gefrustreerd zijn geraakt dat het niet lukte om een prof gevecht te krijgen en besloot klaarblijkelijk zijn woede te koelen in het bank gebouw.

Op dit moment is het onduidelijk of hij ooit weer zal mogen vechten..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws