Home / Nieuws / VIDEO: MMA-vechter Denis Stojnić redt meisje van verkrachter

VIDEO: MMA-vechter Denis Stojnić redt meisje van verkrachter

Afgelopen zondag probeerde een man meisje verkrachten in Sarajevo, maar had geen rekening gehouden met MMA-vechter Denis Stojnić. Het incident bij de nachtclub Dorian Gray in Sarajevo werd vastgelegd door beveiligingscamera’s.

In de video is te zien dat het belaagde meisje de club verlaat. Zodra zij richting enkele geparkeerde auto’s loopt, komt er een man uit de club die haar snel achterna gaat.

Vervolgens zien wij de man het meisje bij de haren pakken en meeslepen naar een van de auto’s. Naar verluidt probeerde de man het meisje te misbruiken, toen zij weerstand bood begon hij op haar in te slaan.

Harde actie

Echter had de man niet gerekend op de in de club aanwezige bekende MMA-vechter Denis Stojnić. Deze ging op de man af en greep direct in, er brak een gevecht uit waarbij de man die het meisje belaagde, het moest afleggen.

Stojnić heeft in het verleden voor de Amerikaanse UFC gevochten, waar hij een record haalde van 12-3-0 (W-L-D) en trainde bij het beroemde Hemmers Gym in Breda.

Bekijk ook

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

OPEN DE SPORTSCHOLEN: ‘wil je weer sporten, teken de petitie’

Over twee weken is het precies een jaar geleden dat de sport in ons land ...

Zo traint Badr voor zijn volgende gevecht, maar tegen wie? (video)

Badr Hari zal naar verwachting niet al te lang op zich laten wachten om zijn ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page