Hasbulla en UFC-ster Volkanovski teamen! 'Daar ga je' (video) Nieuws
Nieuws

Hasbulla en UFC-ster Volkanovski teamen! 'Daar ga je' (video)

Hasbulla en UFC-ster Volkanovski teamen! 'Daar ga je' (video)

Alexander Volkanovski is een man met veel talenten. Nadat hij naar de top van de UFC-ranglijst was gestormd doordat Max Holloway had gedomineerd in hun trilogie gevecht bij UFC 276, geniet de Australiër van enkele van zijn andere passies terwijl hij zijn geblesseerde hand geneest.

Op de nieuwste editie van Cooking with Volk wordt de UFC-kampioen vergezeld door social media sensatie Hasbulla om SMASH-burgers te maken.

,,Koken met Volk en Hasbulla - daar ga je!", zegt de kampioen. ,,We gaan een paar verschillende hamburgers eten. Een voor Hasbulla, een voor mezelf. Geheime saus eerst … We willen onze Hasbulla-saus maken die hij gaat maken ", legt de voormalige Rugby League-speler uit.

Het onwaarschijnlijke duo bundelt hun krachten bij de beroemde Royal Stacks in Melbourne en werkt samen met de chef-kok om twee verschillende hamburgers te maken. De jonge Dagestani heeft weinig woorden in de aflevering. Maar is handig met een hakmes en staat erop dat de kampioen "wacht tot de Coca Cola arriveert" voordat hij zijn creaties vrijgeeft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws