Snelle terugkeer McGregor! 'We liggen voor op schema' Nieuws
Nieuws

Snelle terugkeer McGregor! 'We liggen voor op schema'

Snelle terugkeer McGregor! 'We liggen voor op schema'

Conor McGregor ligt naar verluidt "voor op schema" bij het herstel van gebroken been opgelopen tijdens UFC 264 tegen Dustin Poirier. De UFC-superster zou zo snel als mogelijk in 2022 weer de MMA-kooi in gaan.

Voor McGregor was het zijn tweede opeenvolgende verlies tegen Poirier, en deze keer liep hij een blessure op die hem naar verwachting lange tijd aan de kant zou houden. McGregor brak zijn been bij een TKO-verlies in de eerste ronde tegen Poirier in juli. Echter maakt de Ier een super herstel mee.

Snelle terugkeer

Volgens zijn managementteam herstelt McGregor naar verluidt ruim voor op schema van zijn gebroken been. ,,De manier waarop hij beweegt en het been belast, hoewel niet in de volle omvang, is een bewijs dat Conor snel weer zal vechten", aldus McGregor's manager Audie Attar.

Wanneer en als hij terugkomt in de Octagon, zal McGregor zeker iemand met een grote naam krijgen voor zijn terugkeer gevecht. McGregor blijft een van de topspelers in vechtsporten, dus de UFC hoopt natuurlijk dat hij volledig herstelt van het gebroken been en volgend jaar terug kan keren naar de organisatie.

,,Schrijf me nog niet af", schreef McGregor op social media die inmiddels al uitgedaagd is door ex-rivalen zoals Tony Ferguson die de Ier graag terug verwelkomen in de kooi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws