McGregor stopt 10K in vechter! 'Zaterdag pak ik de titel' Nieuws
Nieuws

McGregor stopt 10K in vechter! 'Zaterdag pak ik de titel'

McGregor stopt 10K in vechter! 'Zaterdag pak ik de titel'

De Ierse maakte de overstap van het boksen naar MMA in 2014, nadat ze in het begin van de jaren 2010 het potentieel voor vrouwen zag om geld te verdienen in de sport. Als zus van de trainer van McGregor raakte zij bevriend met de UFC-ster. Vrijwel direct werd Kavanagh gesponsord door de toekomstige wereldkampioen voor een bedrag van vijf cijfers, zodat ze kon blijven trainen in de richting van haar wereldtitel doelen.

Die deal zou dit weekend uiteindelijk vruchten kunnen afwerpen wanneer ze de legendarische Cris Cyborg opneemt voor de titel van 145 pond, dezelfde gewichtsklasse waarin McGregor voor het eerst kampioen werd. ,,Hij staat aan een kant, en dat is mijn kant", vertelde Kavanagh aan Mirror Fighting. ,,Ik ben Iers, ik ben zijn vriend en hij staat voor 100 procent achter me, ik weet dat hij dat doet, hij heeft me via de voicemail gezegd dat hij achter me staat.

Grootste uitdaging

,,Hij is een aardig persoon en ik hou van hem, hij is een goede man. Hij heeft me jaren geleden gesponsord, hij gaf me een paar jaar geleden 10 mille om me te helpen toen ik begon, hij is een goede ziel en ik ben eeuwig dankbaar voor wat hij heeft gedaan", aldus Kavanagh. De Ierse zal haar grootste uitdaging tot nu toe aangaan wanneer ze in de kooi stapt met Cyborg, die slechts twee keer heeft verloren in haar 26 gevechten.

,,Als dit gewoon een bokswedstrijd was, zou ik haar uitschakelen, ik heb meer vaardigheden dan zij in de stand-up met mijn handen. Ik denk niet dat ze daar wil zijn. Ze gaat proberen me meteen neer te halen, denk ik." Toch is Kavanagh overtuigd dat zij de titel zal pakken. ,,Ze heeft me zonder reden voor alles geblokkeerd, maar haar sportschool heeft me getagd in deze video waarin ze een suplex deed en ik dacht 'wat een idioot'! Maar ik ben niet onder de indruk die titel gaat mee naar Ierland", zegt Kavanagh.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws