'Hak je voet eraf!' McGregor slaat terug naar aartsrivaal Nieuws
Nieuws

'Hak je voet eraf!' McGregor slaat terug naar aartsrivaal

'Hak je voet eraf!' McGregor slaat terug naar aartsrivaal

Conor McGregor liet de ziekenhuisopname van Dustin Poirier vanwege een stafylokokbesmetting hem er niet van weerhouden een tweet met slechte smaak te maken.

Niet lang nadat McGregor de spot dreef met Poiriers foto van de grizzly-infectie die hem in het ziekenhuis had gebracht, verwijderde hij het bericht. Maar niet voordat het op een scherm kon worden gezet.

"Karma, de linkerpoot en helemaal haha hak dat ding eraf, bewaar het voor Halloween vriend hahahaha," schreef McGregor. Slechts een dag geleden stuurde McGregor beterschap wensen nou ja, zijn versie van daarvan naar Poirier, schrijvend "genees snel smerig onderbroekje."

Smerig onderbroekje

Als reactie hierop grapte Poirier: "Ben je klaar met het filmen van Roid House en ben je klaar om weer geslagen te worden?" Het wederzijdse respect van McGregor en Poirier in het openbaar eindigde tijdens de aanloop naar hun trilogie, waarbij McGregor de familie van Poirier verbaal aanviel.

Nadat McGregor zijn been brak in de tweede ronde van hun UFC 264, ontlaadde hij zich met een nieuwe stroom van beledigingen die een harde reactie van Poirier opleverde. Sindsdien hebben de twee online ruzie, hoewel Poirier een vierde gevecht heeft afgewezen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws