Groot verlies! Holyfield vs Belfort evenement moet tegenvaller incasseren Nieuws
Nieuws

Groot verlies! Holyfield vs Belfort evenement moet tegenvaller incasseren

Groot verlies! Holyfield vs Belfort evenement moet tegenvaller incasseren

Het controversiële gevecht tussen Evander Holyfield en Vitor Belfort op zaterdag in Hollywood, Florida genereerde slechts 150.000 ticket verkopen. Organisatie Triller zal niet blij zijn met de financiële resultaten van zijn laatste PPV evenement en lijdt een stevig verlies.

De financiële cijfers leiden schijnbaar tot een aanzienlijk verlies voor de organisatie, zegt boksverslaggever Dan Rafael die het nieuws bracht. De ongeveer $ 7,5 miljoen aan bruto-inkomsten die Triller verdiende met de pay-per-view, komt naar verluidt niet in de buurt van het dekken van de vechters salarissen en andere uitgaven.

Oscar De La Hoya was oorspronkelijk gepland om het op te nemen tegen Belfort, maar hij testte positief op COVID-19 en werd acht dagen uit de wedstrijd gedwongen. Bokslegende Evander Holyfield (58) stapte op het laatste moment in, echter moest Triller hierdoor de oorspronkelijk geplaatste locatie afzeggen.

Geen akkoord

De California State Athletic Commission weigerde Holyfield een bokslicentie te geven om tegen Belfort te vechten vanwege zijn leeftijd. Belfort, een voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen, versloeg Holyfield met gemak die terugkeerde van een 10-jarige pensionering.

Holyfield werd vroeg in de eerste ronde KO gemept voordat de scheidsrechter het gevecht afbrak. Het evenement bevatte ook een bokswedstrijd tussen voormalig UFC-kampioenen Anderson Silva en Tito Ortiz in het co-main event. Silva won door knock-out in 81 seconden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws