Golfslagbad kost UFC'er BJ Penn bijna zijn leven: 'Horrorfilm'
Home / Nieuws / Golfslagbad kost UFC’er BJ Penn bijna zijn leven: ‘Horrorfilm’

Golfslagbad kost UFC’er BJ Penn bijna zijn leven: ‘Horrorfilm’

BJ Penn, UFC-legende verteld op sociale media dat hij een bijna-doodervaring had nadat hij vastzat in opslagtank van een golfslagbad. De voormalige UFC-kampioen in twee divisies vertelde op Instagram over het bizarre incident.

,,Toen ik vorig jaar in een machinekamer van een golfslagbad werd gezogen en dacht dat ik dood zou gaan… Ik was ongeveer een uur aan het surfen en de lijn begon langer te worden om de Golf”, schrijft Penn op Insta ,,Ik zat naast de eigenaar van het indoor golfslagbad bij de ‘muur’ waar de golven vandaan komen.”

,,De eerste golf die eruit schiet is een blindganger om iedereen klaar te maken voor de volgende golf. De blindgangergolf kwam terug en omdat ik zo dicht bij de muur was, slokte de golf me op en duwde me en mijn surfplank onder een enorme betonnen muur. Ik herinner me het gevoel alsof ik in een pijp werd gezogen en op dat moment werd ik bang”, aldus een nog zichtbaar aangedane Penn.

Horrorfilm

Maar dat was niet het einde van het bizarre voorval; ,,Ik kwam uiteindelijk in een grote donkere betonnen kamer die zich vult met water om de volgende golf naar het golfslagbad te duwen. Het voelde alsof ik in de film SAW of Final Destination zat”, zegt Penn. ,,De kamer zou zich tot de top vullen met water en ik hield mijn adem in en dan zou het water naar buiten worden geduwd om de golf te maken en het was daar erg ruw van binnen. “

Penn liep breuken op waaronder in zijn gezicht, ook kreeg hij antibiotica. De vechter werd uiteindelijk gered door een mede-surfer en goede vriend. Gelukkig kan de vechter het verhaal navertellen en is er van overtuigd dat zijn vechtvelden hem redde. ,,Als ik niet mijn hele leven tegen harde gasten had gevochten, was ik misschien in paniek geraakt, maar het was gewoon weer een dag op kantoor.”

Bekijk ook

⚠️ Glory verplaatst Verhoeven vs Overeem persconferentie van maandag

De GLORY Collision 3 Rico Verhoeven vs Alistair Overeem persconferentie is verplaatst naar

Dikke bonus! UFC’er Smith SPEKT rekening met winst op Spann

Anthony Smith nam het afgelopen nacht op tegen Ryan Spann

‘Ongelijke strijd!’ Boksreus MEPT armworstel icoon ‘KO’ (video)

De ongelijke strijd verliep zoals voorspelt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page