GOKHAN SAKI BEREIDT ZICH VOOR OM DE UFC TE VEROVEREN Nieuws
Nieuws

GOKHAN SAKI BEREIDT ZICH VOOR OM DE UFC TE VEROVEREN

GOKHAN SAKI BEREIDT ZICH VOOR OM DE UFC TE VEROVEREN

Gokhan Saki; Onvoorbereid bereik je niks, ik ga knallen in de UFC

De storm rond Gokhan Saki na zijn vertrek bij Glory en zijn overstap naar de UFC afgelopen maand lijkt iets te zijn gaan liggen. Toch blijft hij in de spotlights, want een vechter van zijn kaliber die overstapt van de ene naar de andere vechtsport organisatie heeft altijd wel wat te melden.

GOKHAN SAKI BEREIDT ZICH VOOR OM DE UFC TE VEROVEREN

Met veel kabaal vertrokken bij Glory

Publiceerde wij al eerder het eigen verhaal van Gokhan Saki (lees het hier) waarin hij duidelijk was over de redenen waarom hij Glory verliet. Geen doekje er om winden maar gewoon tot the point, dit sabelde gelijk de onzin geruchten molen neer die was ontstaan na zijn vertrek. Een van de hoofd redenen was dat hij vond dat Glory Rico Verhoeven te lang weghield van hem voor een gevecht, dus leverde zijn contract in en tekende bij zonder problemen bij de UFC.

Eerste UFC gevecht in Rotterdam

Op 2 september aanstaande zal de UFC neerstrijken in ons eigen Ahoy te Rotterdam, Saki zal daar zijn debuut als MMA-vechter van de UFC gaan maken. Dat beloofd een knaller te worden. Hy mag dan wel de Turkse Mike Tyson genoemd worden maar is in Nederland opgegroeid. En wij kunnen trots zijn dat hij zijn debuut in ons eigen land zal beleven.

Voorbereiding in Dubai

Saki woonachtig in bereidt zich daar voor op zijn eerste grote MMA-partij voor de UFC, dit doet hij niet alleen grote namen als Hans Kroon, Mike Passenier (Mike's Gym en Badr Hari) helpen hem daarbij. Zij zullen er zorg voor dragen dat hij super fit en getraind de ring zal betreden. Ook heeft hij een compleet management team onder leiding van Ali Fardi, die hem helpt op commercieel vlak. Let wel voorbereiding is nodig want Saki heeft al twee jaar niet in de ring gestaan.

Website VICESPORTS heeft een interessant interview met Saki gehouden, klik hier om daar heen te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws