GOKHAN SAKI BEREIDT ZICH VOOR OM DE UFC TE VEROVEREN - Vechtsport Info
Home / Nieuws / GOKHAN SAKI BEREIDT ZICH VOOR OM DE UFC TE VEROVEREN

GOKHAN SAKI BEREIDT ZICH VOOR OM DE UFC TE VEROVEREN

Gokhan Saki; Onvoorbereid bereik je niks, ik ga knallen in de UFC

De storm rond Gokhan Saki na zijn vertrek bij Glory en zijn overstap naar de UFC afgelopen maand lijkt iets te zijn gaan liggen. Toch blijft hij in de spotlights, want een vechter van zijn kaliber die overstapt van de ene naar de andere vechtsport organisatie heeft altijd wel wat te melden.Gokhan Saki; Onvoorbereid bereik je niks, ik ga knallen in de UFC

Met veel kabaal vertrokken bij Glory

Publiceerde wij al eerder het eigen verhaal van Gokhan Saki (lees het hier) waarin hij duidelijk was over de redenen waarom hij Glory verliet. Geen doekje er om winden maar gewoon tot the point, dit sabelde gelijk de onzin geruchten molen neer die was ontstaan na zijn vertrek. Een van de hoofd redenen was dat hij vond dat Glory Rico Verhoeven te lang weghield van hem voor een gevecht, dus leverde zijn contract in en tekende bij zonder problemen bij de UFC.

Eerste UFC gevecht in Rotterdam

Op 2 september aanstaande zal de UFC neerstrijken in ons eigen Ahoy te Rotterdam, Saki zal daar zijn debuut als MMA-vechter van de UFC gaan maken. Dat beloofd een knaller te worden. Hy mag dan wel de Turkse Mike Tyson genoemd worden maar is in Nederland opgegroeid. En wij kunnen trots zijn dat hij zijn debuut in ons eigen land zal beleven.

Voorbereiding in Dubai

Saki woonachtig in bereidt zich daar voor op zijn eerste grote MMA-partij voor de UFC, dit doet hij niet alleen grote namen als Hans Kroon, Mike Passenier (Mike’s Gym en Badr Hari) helpen hem daarbij. Zij zullen er zorg voor dragen dat hij super fit en getraind de ring zal betreden. Ook heeft hij een compleet management team onder leiding van Ali Fardi, die hem helpt op commercieel vlak. Let wel voorbereiding is nodig want Saki heeft al twee jaar niet in de ring gestaan.

Website VICESPORTS heeft een interessant interview met Saki gehouden, klik hier om daar heen te gaan.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page