GOED NIEUWS: De UFC kan toch haar events door laten gaan Nieuws
Nieuws

GOED NIEUWS: De UFC kan toch haar events door laten gaan

GOED NIEUWS: De UFC kan toch haar events door laten gaan
GOED NIEUWS: De UFC kan toch haar events door laten gaan

Dankzij de nieuwe richtlijnen voor essentiële services van Florida kan de UFC evenementen gaan houden

Florida heeft nieuwe richtlijnen opgesteld waarmee de UFC evenementen kan houden tijdens de coronaviruspandemie. In een memo van 9 april gepubliceerd door het kantoor van gouverneur Ron DeSantis, is de definitie van "essentiële diensten" uitgebreid met professionele sporten.

Een woordvoerder van het kantoor van DeSantis vertelde ESPN dat sport is toegevoegd aan de 'essentiële' lijst: 'omdat ze essentieel zijn voor de economie van Florida.’ Theoretisch zou dit de UFC in staat stellen toekomstige events in de staat te hosten, zolang UFC voldoet aan de regels.

Geen UFC privé eiland

De definitie omvat nu "werknemers bij een professionele sport- en mediaproductie met een nationaal publiek - inclusief atleten, entertainers, productieteam, directieteam, mediateam en alle anderen die nodig zijn om diensten te ondersteunen als de locatie maar gesloten is voor het grote publiek. '

De UFC-president Dana White onthulde dat hij bezig is met het hosten van toekomstige gevechten vanaf een privé-eiland. Nu kan White zijn plannen echter terug brengen naar Florida..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws