GLORY Kickboxing CEO Marshall Zelaznik opgestapt Nieuws
Nieuws

GLORY Kickboxing CEO Marshall Zelaznik opgestapt

GLORY Kickboxing CEO Marshall Zelaznik opgestapt
GLORY Kickboxing CEO Marshall Zelaznik opgestapt

Via social media ging vrijdag het gerucht dat de CEO van GLORY Kickboxing Marshall Zelaznik zou zijn opgestapt.

Het gerucht werd naar buiten gebracht doordat er op diverse social mediakanalen werd aangehaald dat er via een interne mail binnen de organisatie het vertrek van Zelaznik zou zijn aangekondigd.

Marshall Zelaznik opgestapt

Ook is op Wikipedia te lezen dat Zelaznik al per 14 maart niet meer voor GLORY zou werken. Onze redactie kreeg op navraag uit betrouwbare bronnen bevestigd dat Zelaznik inderdaad vertrokken zou zijn bij GLORY Kickboxing. GLORY zelf heeft het nieuws vrijdagavond laat ook naar buiten gebracht.

"Het was een enorm voorrecht om GLORY de afgelopen jaren van groei te hebben geleid en ik ben er trots op dat ik heb gewerkt met opmerkelijke collega's waarvan ik weet dat ze zich blijven inzetten om GLORY vierkant aan de top van de vechtsportwereld te houden," zei Zelaznik.

Adviseur

Zelaznik blijft bij GLORY in een adviserende rol. Binnenkort zal een aankondiging worden gedaan over de opvolger van Zelaznik.

Eerder deze week werd ook al bekend dat een aantal GLORY kickboksers de organisatie verlaten hebben en getekend zijn door concurrent ONE Championship, waaronder zwaargewicht Guto Inocente en voormalig kampioen Sitthichai Sitsongpeenong.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws