'Glory kampioen vertrekt met stille trom!' Tekent bij MMA-organisatie Nieuws
Nieuws

'Glory kampioen vertrekt met stille trom!' Tekent bij MMA-organisatie

'Glory kampioen vertrekt met stille trom!' Tekent bij MMA-organisatie

Cedric Doumbé heeft gisteren getekend bij de Roemeense Superkombat vechtsport organisatie. De Fransman die de regerend Glory weltergewicht kampioen is, lijkt met stille trom vertrokken.

Notabene op wat de meest legendarische evenementen van Glory was, waar Rico Verhoeven met succes zijn derde wedstrijd tegen Jamal Ben Saddik afrondde, kondigde Superkombat de ondertekening aan van Doumbé. Slimme timing van de organisatie die meelift met de mediahype rondom Collision 3.

Gestopt met kickboksen

De Roemeense promotor Eduard Irimia van Superkombat, maakte net voor aanvang van het Glory evenement in het Gelredome de rekrutering van de Fransman aan. Doumbé kondigde zelf recentelijk aan te zullen stoppen met kickboksen, waarvan nu blijkt dat dit geen loze woorden waren.

Doumbé maakt op 1 november zijn MMA-debuut tegen Arbi Emiev. Glory zelf heeft Doumbé in haar rankings nog steeds vermeld als de wereldkampioen weltergewicht, de organisatie heeft zelf nog niets gemeld over een vertrek van de Fransman.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws