GLORY 50 Chicago: Murthel Groenhart tegen Harut Grigorian Live kijken op TV Nieuws
Nieuws

GLORY 50 Chicago: Murthel Groenhart tegen Harut Grigorian Live kijken op TV

GLORY 50 Chicago: Murthel Groenhart tegen Harut Grigorian Live kijken op TV

Murthel Groenhart tegen Harut Grigorian GLORY 50 Live kijken op TV

Op vrijdag 16 februari 2018 vindt in Chicago Glory 50 plaats. Het gala heeft als titelgevecht in het weltergewicht tussen de regerende wereldkampioen Murthel Groenhart, en Harut Grigorian die hem uitdaagt voor de titel. Dit is meteen een rematch van hun vorige gevecht waar Grogorian verloor van Groenhart. Het gala wordt gehouden op de campus van de University of Illinois, in het UIC Pavilion.

GLORY 50 Chicago: Murthel Groenhart tegen Harut Grigorian Live kijken op TV

Live op tv Murthel Groenhart tegen Harut Grigorian kijken om 04:00 uur

Ziggo Sport totaal zend dit kickboksgala van Glory live op tv uit, let wel door het tijdsverschil zal het in Nederland om 04:00 in de nacht van vrijdag 16 februari op zaterdag 17 februari te zien zijn. De zender Ziggo Sport is te vinden op kanaal 14, en is te ontvangen door iedereen die een abonnement voor digitale tv bij Ziggo heeft afgesloten. De tv-zender Ziggo Select (voor abonnees van Ziggo Sport Totaal), zend gelijktijdig dit gevecht uit.

De Superfight Series niet live te zien bij Ziggo

In tegenstelling tot het gevecht van Murthel Groenhart en Harut Grigorian, zijn de voorrondes ook wel bekend als de Superfight Series niet te zien via Ziggo. Deze Superfight Series worden echter uitgezonden door UFC TV per livestream. Deze livestream is beschikbaar voor abonnees met een UFC Fight Pass, waarmee je ook veel andere partijen kunt zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws