Gilbert Yvel een van de meest brute vechters ooit (video) Nieuws
Nieuws

Gilbert Yvel een van de meest brute vechters ooit (video)

Gilbert Yvel een van de meest brute vechters ooit (video)

Gilbert Yvel is een van de meest brute vechters die in het verleden flink naam maakte. Voor de jongeren onder ons wellicht minder bekend, maar niet minder berucht.

Als vechter nam Yvel deel aan de PRIDE Fighting Championships, Affliction, de UFC, Road FC, de RFA, RINGS, M-1 Challenge, Cage Rage, K-1 en Showtime-organisatie.

Hij is de voormalige RINGS Openweight-kampioen. Yvel is berucht omdat hij een van de "beruchtste" vechters in de geschiedenis van MMA.

Bibberen van angst

Het vechtrecord van Yvel is indrukwekkend. de nu 44-jarige topknokker deed mee aan 58 wedstrijden, waarvan hij er 40 won. Met 34 winsten via knock-out. De laatste keer dat Yvel in de MMA-kooi stond was in 2018.

Yvel vocht toen tegen Mighty Mo tijdens Road FC 2018 Openweight Grand Prix, in Beijing, China. Yvel versloeg Mo via een submission. De naam Yvel deed veel tegenstanders bibberen van angst. En klinkt nog vaak na in vechtsport kringen.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/fikse-straffen-en-boetes-voor-knokpartij-tijdens-mma-evenement/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws