🎥 Gigantische vechter van 2 meter 60! Julius de Reus is niet te verslaan Nieuws
Nieuws

🎥 Gigantische vechter van 2 meter 60! Julius de Reus is niet te verslaan

🎥 Gigantische vechter van 2 meter 60! Julius de Reus is niet te verslaan

Julius Charles, een 28-jarige vechter acteur uit Dar-es-Salaam, Tanzania, wordt gezien als de langste man ter wereld op zijn leeftijd. Julius, die 2 meter en 60 cm lang is, wordt ook wel Julius de Reus genoemd. Hij gelooft dat hij steeds langer zal worden omdat hij nog jong is en hoopt dat hij in het Guinness Book of World Records terecht komt.

Julius woog bij de geboorte 22 pond, wat overeenkomt met 10 kg, en op 10-jarige leeftijd was hij langer dan alle leden van zijn familie en leeftijdsgenoten. Niet alleen heeft hij een extreme lengte, maar ook een zware stem en grote voeten. Hij draagt alleen maar geïmporteerde kleren uit Zweden, omdat die extreem groot zijn en het niet makkelijk is om kleding te vinden die hem in Afrika past.

Als lange man was hij echter ongelukkig met zijn lichaamsbouw, omdat mensen hem uitschelden en dit stond in de weg van zijn opleiding. "Mijn groei bracht me veel nadelen, vooral op college. Toen was ik al heel lang, dus ik moest school verlaten omdat ik al het gesprek van het college was."

Lengte voordeel in het kickboksen

"Waar ik ook was, studenten staarden me met verbazing aan, daarom weigerden veel scholen me omdat ik als een afleiding was geworden ", zei Julius. De lengte van Julius’ lengte dient ook als een zegen met de schijnwerpers, het heeft hem in staat gesteld om naar verschillende delen van de wereld te reizen.

Hij kreeg gemakkelijk toegang een basketbalteam in Amerika en kreeg vrienden in het buitenland. Hij is merkambassadeur van verschillende bedrijven en ook acteur en legt zich toe op MMA en kickboksen, waar overduidelijk te zien is dat hij niet te raken is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws