Glory brengt de grootste uitdaging in de vechtindustrie! 'Zonder twijfel' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory brengt de grootste uitdaging in de vechtindustrie! 'Zonder twijfel'

Glory brengt de grootste uitdaging in de vechtindustrie! 'Zonder twijfel'

Glory Kickboxing heeft al een lange tijd de voet goed op het gaspedaal en haar laatste aankondiging zal de fans zeker in spanning gaan houden.

Met Glory 91 in Parijs net achter de rug en een goed gevuld Glory 92 event op 18 mei staat de fans veel spektakel te wachten. Maar dat is nog niet alles een heus licht zwaargewicht Grand Prix staat gepland voor 8 juni welke gisteren de laatste invulling kreeg met kampioen Tarik Khbabez.

Ook Glory matchmaker Robbie Timmers ziet uit naar de Grand Prix: Stiekem wel een beetje trots hierop. Kan een toernooi spannender worden dan dit? 8 van de beste licht zwaargewichten samen in één toernooi", zegt Timmers op Facebook.

Winnaar moet 3 keer op 1 avond winnen

"8 vechters met 1 winnaar dezelfde avond. Om te winnen moet de winnaar 3 keer op 1 avond winnen. Zonder twijfel de grootste uitdaging in de vechtindustrie." En daar heeft Timmers een punt, toernooien zijn geliefd en brengen spanning en spektakel.

glory lhw grand prix

De algemene mening is dat de licht zwaargewicht GP wel eens spannender ka worden dan die bij de zwaargewichten van afgelopen maart. Daar was Glory kampioen Rico Verhoeven zwaar favoriet en won. Bij de licht zwaargewichten zal dat minder voorspelbaar zijn.

Deelnemers Light Heavyweight Grand Prix:

  • Tarik Khbabez (Marokko)
  • Donegi Abena (Suriname)
  • Bahram Rajabzadeh (Azerbeidzjan)
  • Sergej Maslobojev (Litouwen)
  • Stefan Latescu (Roemenië)
  • Ibrahim El Bouni (Marokko)
  • Bogdan Stoica (Roemenië)
  • Pascal Touré (Frankrijk)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws