Gevecht Conor McGregor vs Jake Paul toch in zomer 2022? Nieuws
Nieuws

Gevecht Conor McGregor vs Jake Paul toch in zomer 2022?

Gevecht Conor McGregor vs Jake Paul toch in zomer 2022?

Conor McGregor zou in de startblokken staan voor een gevecht tegen YouTube-ster Jake Paul in 2022. De geruchtenmolen draait volop, maar is het waar?

Voor de Ierse UFC-ster McGregor valt er "belachelijk" veel geld te verdienen tegen Paul. Nadat McGregor foto's plaatste waarin te zien is dat hij flink toegenomen was in spieren, en daarmee in de buurt van Paul's gewicht komt laaiden de gerucht voor een gevecht op.

Gisteren verschenen er massaal geruchten op social media dat de Ier toch echt overweegt Paul tegemoet te treden in de boksring. Voormalig UFC-ster Dan Hardy gelooft dat McGregor momenteel is gebouwd als de "Hulk" en is ervan overtuigd dat elke confrontatie met Paul enorme belangstelling zou wekken.

Veel geld verdienen

,,Het zou zoveel geld opleveren dat het belachelijk zou zijn", vertelde Hardy aan Reuters. ,,Als Jake Paul tegen Conor McGregor zou vechten, zouden daar meer mensen naar kijken dan naar een zwaargewicht titelgevecht van de UFC." McGregor's coach John Kavanagh ontkent dat er geen gesprekken zijn voor een gevecht tegen Paul in de boksring (lees verder onder FB post).

,,Wat betreft Conor vs Jake, ik heb daar eerlijk gezegd nog niets over gehoord, en ik heb een aantal hele gekke dingen gehoord, maar dat is nooit gesuggereerd.", zegt Kavanagh. Van McGregor die bijna hersteld is van een gebroken been wordt eerder verwacht dat hij bij zijn terugkeer in 2022, huidig lichtgewicht Charles Oliveira zal uitdagen. Of een gevecht tegen Paul waarheid wordt zal de aankomende tijd moeten blijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws