Gevaarlijke MMA kampioen Anatoly Malykhin weigert te kickboksen! 'Niet echt verstandig' Nieuws
Nieuws

Gevaarlijke MMA kampioen Anatoly Malykhin weigert te kickboksen! 'Niet echt verstandig'

Gevaarlijke MMA kampioen Anatoly Malykhin weigert te kickboksen! 'Niet echt verstandig'

Anatoly Malykhin, ook wel bekend als 'Sladkiy,' staat op het hoogtepunt van zijn MMA-carrière nadat hij vorige maand de ONE Heavyweight-wereldtitel heeft gewonnen tegen Arjan Bhullar.

Als gevolg van zijn recente prestatie tijdens ONE Friday Fights 22, heeft Malykhin tal van ideeën in zijn hoofd. Ondanks dat hij nog herstellende is van een blessure aan zijn been, heeft hij aan de wereld laten weten dat hij van plan is om twee gewichtsklassen lager te vechten om uiteindelijk zijn derde titel bij ONE Championship te veroveren.

Het bezitten van twee titels is al zeldzaam genoeg, maar het gelijktijdig vasthouden van drie titels is volledig ongekend. Na zijn recente overwinning was ONE Championship nieuwsgierig of hij ook bereid zou zijn om buiten het MMA te vechten, bijvoorbeeld in het kickboksen.

MMA-ster Anatoly Malykhin wil derde titel veroveren bij ONE Championship

De tweevoudig wereldkampioen in het zwaargewicht en licht zwaargewicht gaf als antwoord: "Op het gebied van kickboksen, natuurlijk niet. Ik overschat mijn kansen niet, ik bekijk de dingen realistisch. Kickboksen is niet mijn sterkste punt, mijn trappen en elleboogstoten zijn zwak."

De ONE Heavyweight Kickboxing-divisie heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen, mede dankzij de Oekraïense vechter Roman Kryklia. Na tweemaal de ONE licht zwaargewicht kickbokstitel succesvol te hebben verdedigd, strijdt Kryklia momenteel voor een kans om voor de eerste zwaargewicht kickboks titel ooit te vechten.

Als de eerste kampioen van de divisie's World Grand Prix, is Kryklia zeker op weg om zijn droom waar te maken. Dus als er een kans is dat Malykhin de volgende tegenstander wordt voor de zwaargewicht titel, is het zeker een gevecht om te overwegen - misschien niet voor Malykhin zelf, maar wel voor alle vechtsportfans over de hele wereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws