Gemanipuleerde video sparring sessie McGregor vrijgegeven!!! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Gemanipuleerde video sparring sessie McGregor vrijgegeven!!!

Gemanipuleerde video sparring sessie McGregor vrijgegeven!!!

McGregor is niet zo goed als men zegt, volgens welingelichte bronnen wordt er een gemanipuleerde video van zijn sparring sessies vrijgegeven!

Gemanipuleerde video sparring sessie McGregor vrijgegeven Volgens een bron met een directe verbinding met het team van McGregor, hebben leden van het team de afgelopen laatste twee dagen samen een korte twee tot drie minuten durende clip van zijn tweede sparringsessie met de voormalige wereldkampioen Paulie Malignaggi, in elkaar gezet en gemanipuleerd.

Amateur sparringpartner

Al sinds Team McGregor voor het eerst foto’s van de sessie lekte, is Malignaggi vastberaden dat hij McGregor versloeg tijdens het sparren, dus vraagt ​hij ​dat de UFC de volledige onbewerkte beelden van de 12-ronde ontmoeting openbaar maakt. Het duurde een paar dagen voordat een lid van Team McGregor, een amateur sparringspartner onder de naam van Tiernan Bradley, uiteindelijk Malignaggi’s beweringen tegensprak, en suggereerde dat het eigenlijk McGregor was die de overhand kreeg tijdens de sessie.

Chris Van Heerden, een van de eerste professionele boksers die met McGregor moest sparren

Tot nu toe is er geen videomateriaal geweest van de sparringsessie, maar het lijkt erop dat Team McGregor ermee aan het spelen is gegaan: ‘Het is alsof ze een reeks van korte clips van zijn beste momenten hebben uitgekozen en samengevoegd, net als de sessies met de Zuid Afrikaanse bokser” vertelde de bron ons. Voor degenen die niet bekend zijn met het verhaal, is de ‘Zuid-Afrikaanse bokser’ waar de bron naar verwees, weltergewicht bokser Chris Van Heerden, die een van de eerste professionele boksers was om met McGregor te sparren.

McGregor speelt een spelletje

Videobeelden van hun sparringsessie werd het eerst een jaar geleden op het internet gepubliceerd en op het eerste gezicht leek McGregor succesvol te zijn tegen de gerangschikte mededinger. Dat was tot dat Van Heerden de video met zijn eigen onbewerkte beelden van de volledige sessie had vrijgegeven. In de versie van Van Heerden was het duidelijk dat het McGregor was die door de professionele bokser op zijn plaats werd gezet. Van Heerden zelf is kritisch geweest op McGregor’s poging om de valse indruk te presenteren dat hij de overhand in sparring heeft gekregen, dus het zou niet verwonderlijk moeten zijn dat de UFC-ster nu precies hetzelfde doet met Malignaggi. Wanneer de bewerkte videobeelden worden vrijgegeven, en of dit überhaupt gebeurt voor het gevecht tegen Mayweather is nog niet bekend!

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page