Krijgt de UFC weer een Braziliaanse kampioen vanavond? MMA Nieuws
MMA Nieuws

Krijgt de UFC weer een Braziliaanse kampioen vanavond?

Krijgt de UFC weer een Braziliaanse kampioen vanavond?

UFC 283 vanavond in Rio de Janeiro, Brazilië biedt een licht zwaargewicht gevecht om de vacante titel tussen Glover Teixeira en Jamahal Hill. Maar zal Teixeira er in slagen deze terug te winnen?

Dit is geen gemakkelijk gevecht voor Teixeira die in juni vorig jaar de titel moest afstaan aan Jiří Procházka. De titel kwam vacant nadat Procházka vorig jaar noodgedwongen afstand moest nemen omdat hij geblesseerd raakte aan zijn schouder.

Zoals ze zeggen, is kracht de grote gelijkmaker in mixed martial arts. En Hill heeft er veel van; vraag het maar aan Johnny Walker of Jimmy Crute. Als Hill Teixeira met zijn vuisten kan raken, heeft hij een kans om hem te verslaan.

Teixeira maakt de meeste kans om kampioen te worden

Maar hoe vaak zullen Teixeira en Hill op de been zijn? Teixeira is een van de meest meedogenloze grondvechters met een gewicht van 102 kilo. Hill heeft op zijn best een twijfelachtige takedown verdediging. Dit kan problemen voor Hill opleveren.

Natuurlijk, elke ronde in MMA begint staande, maar het enige dat Teixeira nodig heeft, is één takedown en het kan game over zijn. Reken op de 43-jarige Braziliaan om Hill's zware aanvallen in de eerste minuten te ontwijken en zijn grondspel te beginnen voor een uiteindelijke submission overwinning.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws