Fury mag USA niet binnen! Jake Paul gevecht op de tocht Nieuws
Nieuws

Fury mag USA niet binnen! Jake Paul gevecht op de tocht

Fury mag USA niet binnen! Jake Paul gevecht op de tocht

Jake Paul beschuldigt Tommy Fury ervan te proberen onder hun gevecht uit te komen, nadat Fury de toegang tot de VS werd geweigerd. Vandaag deelde Fury een video waarin hij beweerde niet naar Amerika te mogen afreizen. Toen hij en zijn team probeerden aan boord te gaan van een vlucht van Londen naar New York werd het de toegang ontzegt.

Volgens Fury weet hij niet waarom deze complicatie is ontstaan ​​en werkt zijn team aan een oplossing voor het probleem, zodat hij Paul kan ontmoeten voor hun geplande bokswedstrijd op 6 augustus in Madison Square Garden.

,,Ik en mijn team zijn vanmorgen aangekomen op Heathrow Airport, klaar voor de persconferentie, klaar om te vertrekken. Maar zodra we het vliegveld binnenkwamen, werd ik apart genomen en kreeg ik van de binnenlandse veiligheidsdienst te horen dat mijn ESTA (US Electronic System for Travel Authorization) was geweigerd", zegt Fury.

Criminelen

Volgens de NSB staat Tommy Fury, net als zijn broer Tyson, op de zwarte lijst van de VS vanwege vermeende banden van de familie met maffiabaas Daniel Kinahan en MTK Global. Het valt nog te bezien welke directe banden Tommy had met Kinahan. Gehoopt wordt op dat er een compromis zou kunnen worden gevonden met de Amerikaanse ambassade waardoor hij zou kunnen reizen.

Het Paul en Fury gevecht stond eerder gepland voor afgelopen december, maar Fury trok zich terug vanwege een blessure en ziekte. Je kunt niet anders dan het gevoel krijgen dat dit gevecht vervloekt is en nooit echt zal plaatsvinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws