'Fucking Bullshit!' Rico Verhoeven's ex Jacky haalt uit Nieuws
Nieuws

'Fucking Bullshit!' Rico Verhoeven's ex Jacky haalt uit

'Fucking Bullshit!' Rico Verhoeven's ex Jacky haalt uit

Jacky Duchenne die jarenlang aan de zijde van Glory Kampioen Rico Verhoeven stond en de topatleet steunde haalt uit naar de roddelpers. Via Instagram reageert Duchenne op Ditjes en Datjes die volgens haar een onzin verhaal de lucht in hebben geslingerd.

In artikel wat Ditjes en Datjes op haar site plaatste wordt beweerd dat Jacky nooit achter de acteer ambities van Rico zou hebben gestaan. Wat volgens Jacky 'fucking bullshit' is. ,,Ik ben zelfs mee gegaan naar Amerkia, om samen te acteren", schrijft Jacky in haar Insta story. En zegt verder dat dit voor haar en Rico goed was.

Wat een onzin

Ook schiet een opmerking op Ditjes en Datjes, van een zogenaamde vriend van beiden bij Jacky in het verkeerde keelgat. Deze vriend zou gezegd hebben; ,,Hij (Rico. red), wil alles aanpakken. Ook de kansen op een filmcarrière. Dat viel thuis niet goed”, volgens deze niet bij naam genoemde vriend.

Hierover zegt Jacky; ,,Mijn god hoelang is die zogenaamde vriend al een vriend. Want die heeft heel wat steun en toeverlaat momenten gemist." Ditjes en Datjes concludeert naar aanleiding van het verhaal dat Rico met zijn huidige vriendin beter af zou zijn.

,,Maar gelukkig heeft hij inmiddels nieuw liefdesgeluk gevonden bij Naomy, die wel achter zijn droom staat", schrijft de site.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws