'Fuck!' Vechtster Helen Peralta topless op staredown ? Nieuws
Nieuws

'Fuck!' Vechtster Helen Peralta topless op staredown ?

'Fuck!' Vechtster Helen Peralta topless op staredown ?

Helen Peralta verscheen topless tijdens de officiële wegingen van Invicta FC 49 gisteren in Hinton, Oklahoma (Amerika). De vechter protesteerde tegen Disney, het moederbedrijf van sport zender ESPN.

Met de boodschap “F*ck Disney” over haar beide tepels geplakt verscheen Peralta op de staredown. De methode om haar verklaring 'over te brengen' was een beetje onorthodox. Blijkbaar is het niet de eerste keer dat Peralta dit doet.

Blote borsten

Als deelnemer van UFC's "The Ultimate Fighter, seizoen 30", deed Peralta het ook tijdens haar tijd in de show, de scène werd uit de serie geknipt.De producenten lieten Peralta haar staredown met een shirt aan naspelen, aangezien Disney het moederbedrijf is van ESPN die UFC uitzend.

Waarom Peralta zo ageert tegen Disney heeft zij nooit bekendgemaakt. Dat zij hiermee de aandacht van de fans weet te trekken is een feit. Wellicht dat het de PPV verkoop van het Invicta event een dikke boost geeft.

Foto: Dave Mandel, Invicta FC

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws