'Dombo!' Bo Nickal pakt in 52 seconden UFC-contract | video MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Dombo!' Bo Nickal pakt in 52 seconden UFC-contract | video

'Dombo!' Bo Nickal pakt in 52 seconden UFC-contract | video

Bo Nickal is (eindelijk) op weg naar de UFC nadat hij afgelopen nacht Donovan Beard versloeg in 52 seconden. Nickal scoorde de op één na snelste finish van de DWCS Seizoen 6-finales in de UFC Apex, Las Vegas.

Toptalent Nickal had slechts 52 seconden nodig om zijn tegenstander, Donovan Beard, te laten aftikken. Eerst was het een bovenhandse linker die Beard deed neergaan. Gevolgd door een guillotine choke, en toen was het de triangle choke waardoor Beard en het publiek zich afvroegen wat er net was gebeurd.

Dom hoor

Je hoefde White's aantekeningen niet te lezen om te weten wat er stond, maar het 'damn' dat hij op zijn wedstrijdblad schreef, zei genoeg.

Het heeft Nickal misschien twee pogingen gekost om zijn UFC-contract te krijgen, maar hij liet niet na om White eraan te herinneren, die zei over de reactie van de nieuwkomer: "Hé dombo, je had me de eerste keer op contract moeten zetten. Doe het."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws