Foei! Boze vaders vechten bij zwembad: 'Jij begon he' (video) Nieuws
Nieuws

Foei! Boze vaders vechten bij zwembad: 'Jij begon he' (video)

Foei! Boze vaders vechten bij zwembad: 'Jij begon he' (video)

Als vader hoor je een voorbeeld te zijn voor de kinderen. Vechten in het openbaar hoort daar niet bij. Toch ontkwamen twee boze vaders er niet aan en gingen elkaar te lijf. En natuurlijk is er altijd iemand die het filmt.

In een video die viraal gaat op TikTok zien we twee Amerikaanse vaders die het flink met elkaar aan de stok krijgen. Na wat rake klappen heeft een van de twee en zegt te willen stoppen. ,,Nee jij kwam achter mij aan nu krijge je ze ook, zegt Jeff een van de twee.

De omstanders genieten blijkbaar van het gevecht en doen live commentaar alsof het een UFC-gevecht betreft. ,,Hij deelt ze uit, kijk hij deelt ze uit, het is gedaan met Jeff", aldus de commentator. Het moet gezegd de twee lijken iets van MMA vechten onder de knie te hebben.

Het gevecht wordt afgebroken als een man op slippers tussenbeide komt. Foei, dat doe je toch ook niet knokken bij het zwembad.....

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws