Home / Nieuws / Floyd Mayweather in comeback vs. Khabib Nurmagomedov

Floyd Mayweather in comeback vs. Khabib Nurmagomedov

Floyd Mayweather in comeback vs. Khabib Nurmagomedov

Afgelopen week maakte bokslegende Flord Mayweather Jr bekend dat hij uit pensioen terugkeert.

Nu heeft Mayweather al vaker gehint op een terugkeer uit zijn pensioen maar deze keer lijkt de boks gigant serieus. Mayweather werd gezien met UFC-baas Dana White, wat zou indiceren dat Mayweather wellicht onder de vlag van Zuffa Boxing zijn terugkeer zou maken.

Zuffa Boxing is een initiatief welke White enkele jaren geleden startte om de boks markt te kunnen betreden. Echter blijken er meer kapers op de kust. Zo plaatste de manager van UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov een post op Twitter waarin hij zinspeelt dat een gevecht tussen beide een comeback zou completeren.

Grote comeback

Mayweather zelf lijkt het bij boksen te willen houden en gaf al eerder aan dat MMA-vechten niet echt zijn ding is. Khabib heeft eerder aangegeven een bokswedstrijd wel te zien zitten. Of dit echter een 12 ronde gevecht zou zijn net als die tussen Mayweather en voormalig UFC-kampioen Conor McGregor valt te bezien.

ZIE OOK >> Floyd Mayweather verslaat Conor McGregor in bokswedstrijd

Tot nu toe heeft Mayweather tussentijds een aantal demo wedstrijden gedaan onder andere tegen de Japanse kickboks sensatie Tenshin, die het moest afleggen tegen de Amerikaan. Zal Januari 2020 de terugkeer markeren van Mayweather tegen Khabib?

Bekijk ook

HEFTIG: Taekwondo broers beschuldigd van seksueel misbruik

Olympische taekwondo kampioen

Onvrede bij sporters en ouders Nederlandse Karateselectie KBN

Dat bij de Nationale Selectie en met name Cadetten

🎥 | JUST BEAT IT: Michael Jackson Moonwalked worstelaars knock-out

Wat had popidool Michael Jackson met vechtsporten?