Game Over: Floyd Mayweather wint van Connor McGregor - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Game Over: Floyd Mayweather wint van Connor McGregor

Game Over: Floyd Mayweather wint van Connor McGregor

Hij heeft het geflikt, Floyd Mayweather heeft zijn boks record afgemaakt om 50-0 door Connor McGregor te verslaan!

Het gevecht wat de hele wereld de afgelopen weken en maanden enorm heeft bezig gehouden vanaf de aankondiging is ten einde. De climax opgebouwd naar het gevecht tussen Mayweather en McGregor is ontladen, Mcgregor moest op de knieën voor Mayweather!

Game Over: Mayweather wint van McGregor

Bijna tot het einde

Beide boksers hadden aangegeven tot het bittere einde met elkaar in de ring te zullen vechten, echter kwam het niet tot 12 maar tot 10 ronden, een knappe prestatie voor McGregor die in het MMA en de UFC league niet gewend is zoveel rondes te vechten. Na de vijfde ronde begon McGregor het zwaar te krijgen, de rechts voor staande McGregor deelde een aantal flinke klappen uit en gebruikte zijn rechter arm als af houder tegenover Mayweather, af en toe flink uithalend met links, na rechter jabs!

MMA stijl van boksen

Daar waar Mayweather bokste zoals een bokser betaamd, had Mcgregor het af en toe moeilijk om niet in zijn MMA stijl te vervallen, veel clinchen en slaan op het achterhoofd met de zijkant van de vuist. Je zat eigenlijk constant te wachten wanneer die knie nou kwam, of McGregor hem naar de grond zou werken. Kan ook perceptie zijn, maar het leek er wel even op.

Zwalkende benen van McGregor en interventie scheidsrechter

Dan ronde tien, Maywaether kwam een paar keer uit met een aantal flinke hoeken, die er ook meteen op zaten bij McGregor. Duidelijk aangeslagen en dood moe zwalkte McGregor door de ring. Mayweather maakte daar gebruik van door aan te vallen, de scheidsrechter kwam tussen beiden en eindigde de strijd. Winst in de tiende ronde dus door een TKO in de eerste minuut voor Mayweather.

Game Over: Mayweather wint van McGregor

Lovende woorden

Mayweather gaf aan dat hij respect heeft voor MCGregor, die op zijn beurt aangaf dit ook voor MAyweather te hebben maar had gehoopt de laatste twee ronden ook te kunnen vechten. “ik dacht laat mij naar mijn hoek gaan, uitrusten en terug komen” zei McGregor. Mayweather op zijn beurt zei.”ik zag dat hij aangeslagen was, ik danste met de juiste danspartner door de ring, echter konden hij de dans niet afmaken”.

Terug naar de UFC en einde boks carrière

Op de vraag of hij zou terug keren naar de UFC zei McGregor zonder aarzeling en volmondig “ja”, ik ga terug naar de UFC. Mayweather werd gevraagd of hij nog een boks partij zou accepteren, voor 400 tot 500 miljoen misschien? Hij antwoord met “nee”, het is genoeg zo!

Onnodig te zeggen dat beide vechters hun publiek hebben gegeven waar het voor kwam, geen snel einde aan een gevecht wat de gemoederen zo lang in spanning hield. Wie had nou verwacht dat McGregor het tien ronden vol zou houden? Of dat Mayweather het toch wel even moeilijk zou hebben? Beide heren kunnen met een gerust hart thuis op de bank hun dik verdiende miljoenen gaan tellen. En op naar het volgende “grote geld gevecht”, enig idee tussen wie dit zou kunnen zijn?

Game Over: Mayweather wint van McGregor

Bekijk ook

Elleboog koning maakt gehakt van rivaal in bloedig gevecht

Bloedbad! Elleboog koning maakt gehakt van rivaal | video

Met een paar venijnige elleboogstoten

Boksster Bridges halfnaakt bij weging wedstrijd | video

Boksster Bridges halfnaakt bij weging wedstrijd | video

Ebanie Bridges weet hoe zij de aandacht moet trekken

Van Shaolin monnik tot UFC-ster! 'Dit is de Monkey King'

Van Shaolin monnik tot UFC-ster! ‘Dit is de Monkey King’

Na een training bij Shaolin Masters besloot Song zijn nieuwe MMA-droom na te jagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page