Floyd Mayweather: Eerst pak ik Khabib, daarna wil ik een rematch tegen McGregor Nieuws
Nieuws

Floyd Mayweather: Eerst pak ik Khabib, daarna wil ik een rematch tegen McGregor

Floyd Mayweather: Eerst pak ik Khabib, daarna wil ik een rematch tegen McGregor
Floyd Mayweather: Eerst pak ik Khabib, daarna wil ik een rematch tegen McGregor

Floyd Mayweather zegt dat hij nog niet klaar is met Conor McGregor, hij vertelde TMZ Sports dat hij de Ier een rematch in de boksring zal geven, vlak nadat hij Khabib Nurmagomdov heeft verslagen.

"McGregor sprak er ook over, dus het is nog niet voorbij," vertelde Floyd tijdens het winkelen in Beverly Hills afgelopen weekend.

"Nadat ik en Khabib onze zaakjes in de ring geregeld hebben, zullen ik en McGregor onze rekening vereffenen." Zoals eerder gemeld, zegt Floyd dat hij de uitdaging van Khabib accepteert en hem in de nabije toekomst in de boksring zal ontmoeten. Puur omdat het "geld waanzinnig hoog zal zijn" wat er verdiend gaat worden.

Mega bedrag

Floyd zegt dat hij verwacht een cheque van negen cijfers te krijgen voor de wedstrijd tegen Khabib, een rematch met Conor kan net zo succesvol zijn. "Ik ben klaar om naar buiten te komen en de klus te klaren en te entertainen." Omdat McGregor vs. Mayweather echt leuk was, gaf ik mensen wat ze wilden zien. "

Floyd zegt ook dat zijn geplande gevechten met UFC-sterren de MMA sport zal helpen, tegen TMZ Sports zei hij: "Ik help om de vechtsporten levend te houden!" Natuurlijk waren Conor en Floyd in augustus 2017 met elkaar in gevecht, met Floyd die het grootste deel van het gevecht domineerde en uiteindelijk won via een TKO in de 10e ronde.

Beter dan McGregor

Khabib zegt dat hij het beter zal doen dan Conor, hij beweert McGregor ook met staand vechten te hebben verslagen tijdens UFC 229. Nu wordt het afwachten wanneer en of men tegen elkaar de ring in zal gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws