Flinke bonje tussen bekende MMA-vechter en Monster Energy manager – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Flinke bonje tussen bekende MMA-vechter en Monster Energy manager

Flinke bonje tussen bekende MMA-vechter en Monster Energy manager

Dominick Cruz, UFC-vechter heeft zich afgelopen weekend uitgesproken tegen de volgens hem wandaden gepleegd door Monster Energy's Hans Molenkamp.
Dominick Cruz met Hans Molenkamp (inzet)

Dominick Cruz, UFC-vechter heeft zich afgelopen weekend uitgesproken tegen de volgens hem wandaden gepleegd door Monster Energy’s Hans Molenkamp. De laatste zou vechters flink onder druk zetten.

In het interview na zijn gevecht tijdens UFC 259 in Las Vegas, trok Cruz flink van leer. De UFC’er stelde voor om een gevecht te organiseren tussen hem en Molekamp. Cruz zegt dat deze vechters flink lastig valt en hen stalked, als deze niet reageren op social media posts die Molenkamp plaatst.

Cruz, beweerde verder dat Molenkamp individuele sponsoring van vechters en dergelijke heeft gebruikt om zijn reputatie te versterken. Vooral met posts op sociale media en interacties met de Monster-medewerker.

Problemen

,,Kijk naar mijn gezicht, kijk naar mijn lichaam, ik word doodgeslagen voor de kost”, Cruz. ,,Dus als je me probeert te dwingen en me een sms stuurt als ik geen commentaar geef op je pagina, als ik je geen interview geef, dat je dan gaat nemen wat mijn rekeningen betaalt? Wat doen we? Monster sponsort mij, niet jij”, aldus Cruz over Molenkamp.

UFC-president Dana White erkent dat andere vechters ook hun eigen problemen met Molenkamp hebben gehad. White zegt echter dat het geen UFC-probleem is, maar iets dat Monster Energy en de atleten dit onderling moeten uitzoeken.

Bekijk ook

‘Goed zo’: Vechtbaas White over KO verlies Askren

Dana White heeft zich dan eindelijk uitgesproken over het verlies van Ben Askren

Nieky Holzken: ‘Mijn knock-out power is alles bepalend’

Nieky Holzken zal deze week in actie te zien zijn tijdens ONE on TNT Part III

Stop het influencer boksen: ‘schande voor de sport’

Het boksen tot schande maken moet stoppen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page