Fighters Against Cancer: Kickboksen voor het goede doel Nieuws
Nieuws

Fighters Against Cancer: Kickboksen voor het goede doel

Fighters Against Cancer: Kickboksen voor het goede doel

Vechten voor een goed doel ter ondersteuning van kinderen met kanker.

Zaterdag vond het 'Fighters Against Cancer' kickboks en Muaythai event plaats in Landen, België. Zoals elk jaar deden er een aantal Nederlandse Gyms mee aan dit sportieve en bovenal zeer sfeerrijke evenement. Organisator en vechtsport liefhebber Bert Van Mechelen, in het dagelijkse leven advocaat zet jaarlijks een top event neer.

Veel animo

Vechtsport Info bezocht het event waard duidelijk te zien was dat vechtsport en een goed doel goed samen kunnen gaan. Ook waren enkele vechtsport coryfeeën zoals Thom Harinck en Gerard Gordeau aanwezig. Vorig jaar werd eem mega bedrag opgehaald voor kinderen die lijden aan kanker, dit jaar hoopt men dat te overtreffen.

ZIE OOK>> Thom en Gerard over Badr Hari, 1 vechtsport bond en meer

Het event is elk jaar gratis te bezoeken wat op zich uniek te noemen is, er zijn naast spannende wedstrijden ook activiteiten voor kinderen, zoals de organisatie het omschrijft is het een uitje voor het hele gezin.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws