Thom en Gerard: Rico pakt Badr, 1 sportbond en meer (video) Nieuws
Nieuws

Thom en Gerard: Rico pakt Badr, 1 sportbond en meer (video)

Thom en Gerard: Rico pakt Badr, 1 sportbond en meer (video)

Het zijn twee coryfeeën uit de vechtsport wereld, Thom Harinck en Gerard Gordeau.

Thom Harinck staat bekend als de man die het kickboksen naar Nederland haalde en groot wist te maken, Gerard Gordeau is en van de mensen die het Kyokushin Karate in ons land op de kaart zette.

Wij troffen beide legendes zaterdag tijdens het Fighters for Cancer liefdadigheid event in Landen, België, welke door advocaat Bert VanMechelen al een aantal jaren wordt georganiseerd.

Badr gaat van links naar rechts

Zowel Harinck als Gordeau nemen geen blad voor de mond en spreken vrijuit over het huidige vechtsport klimaat in Nederland. Ook hebben zij een uitgesproken mening over het aanstaande gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. Harinck trainde in het verleden Badr Hari.

Badr ging naar een andere trainer, hierover zegt Gordeau: "Dat zit in zijn bloed, Badr is een reiziger, die Bedoeïenen lopen door de hele Sahara heen, gaan van links naar rechts en van voor naar achteren, dat doen ze nu nog steeds. ".

Rico verslaat Badr

Dat Rico Verhoeven het aanstaande gevecht zal winnen tegen Badr staat voor de twee toptrainers buiten kijf. "Rico is een echte sportjongen, traint elke dag en Badr is er een tijd uit geweest, "zegt Harinck. Maar het zijn zwaargewichten en een knock-out kan zomaar vallen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws