Thom en Gerard: Rico pakt Badr, 1 sportbond en meer (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Thom en Gerard: Rico pakt Badr, 1 sportbond en meer (video)

Thom en Gerard: Rico pakt Badr, 1 sportbond en meer (video)

Het zijn twee coryfeeën uit de vechtsport wereld, Thom Harinck en Gerard Gordeau.

Thom Harinck staat bekend als de man die het kickboksen naar Nederland haalde en groot wist te maken, Gerard Gordeau is en van de mensen die het Kyokushin Karate in ons land op de kaart zette.

Wij troffen beide legendes zaterdag tijdens het Fighters for Cancer liefdadigheid event in Landen, België, welke door advocaat Bert VanMechelen al een aantal jaren wordt georganiseerd.

Badr gaat van links naar rechts

Zowel Harinck als Gordeau nemen geen blad voor de mond en spreken vrijuit over het huidige vechtsport klimaat in Nederland. Ook hebben zij een uitgesproken mening over het aanstaande gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. Harinck trainde in het verleden Badr Hari.

Badr ging naar een andere trainer, hierover zegt Gordeau: “Dat zit in zijn bloed, Badr is een reiziger, die Bedoeïenen lopen door de hele Sahara heen, gaan van links naar rechts en van voor naar achteren, dat doen ze nu nog steeds. “.

Rico verslaat Badr

Dat Rico Verhoeven het aanstaande gevecht zal winnen tegen Badr staat voor de twee toptrainers buiten kijf. “Rico is een echte sportjongen, traint elke dag en Badr is er een tijd uit geweest, “zegt Harinck. Maar het zijn zwaargewichten en een knock-out kan zomaar vallen.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page