Feddy Kemayo treft Zabit Samedov in het hart van Rusland Nieuws
Nieuws

Feddy Kemayo treft Zabit Samedov in het hart van Rusland

Feddy Kemayo treft Zabit Samedov in het hart van Rusland

Feddy Kemayo treft Zabit Samedov in het hart van Rusland

Zabit Samedov had opmerkelijke successen

Onder de overwinningen van Zabit Samedov zijn er opmerkelijke successen zoals op Badr Hari die hij uitschakelde via knockout in 2013, Melvin Manhoef in 2013, Errol Zimmerman in 2017 en vele andere! Zabit is op dit moment met 15 opeenvolgende overwinningen ongeslagen sinds mei 2013. Zijn laatste gevecht had hij op 23 augustus 2017 tegen Errol Zimmerman. De afgelopen periode is voor Kemayo geen beste geweest, met twee opeenvolgende verliezen had hij zijn laatste overwinning in april 2017, dit was bij GLORY, met een TKO overwinning op de Marokkaanse Imad Hadar.

Interessante clash

Dat de partij tussen Kemayo en Samedov een zeer interessante wordt die vooral in Rusland veel fans zal aantrekken is duidelijk. Dat Kemayo zijn laatste partijen verloren heeft zegt niets over zijn status zo versloeg hij Sergei Laschenko in 2012 en 2010, onze eigen Peter Aerts in 2014. Samedov is echter niet te onderschatten als vechter en op zijn 33e zeker nog een gevaar in de ring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws