Feddy Kemayo treft Zabit Samedov in het hart van Rusland – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Feddy Kemayo treft Zabit Samedov in het hart van Rusland

Feddy Kemayo treft Zabit Samedov in het hart van Rusland

Voor Freddy Kemayo is het een echte uitdaging, hij heeft namelijk ingestemd met een ontmoeting in de ring met Zabit Samedov voor een gevecht dat is gepland voor 30 mei in Moskou, Rusland! Als je de afgelopen 20 jaar het kickboksen hebt gevolgd, dan moet je Samedov zeker kennen. Met de bijnaam “Mowgli” was hij in de hoogtijdagen van de K-1een geduchte vechter met ​​niet minder dan 108 pro gevechten met 98 overwinningen (35 KOs), een record dat van hem een ​​van de beste kickboksers van het decennium maakt.

Feddy Kemayo treft Zabit Samedov in het hart van Rusland

Zabit Samedov had opmerkelijke successen

Onder de overwinningen van Zabit Samedov zijn er opmerkelijke successen zoals op Badr Hari die hij uitschakelde via knockout in 2013, Melvin Manhoef in 2013, Errol Zimmerman in 2017 en vele andere! Zabit is op dit moment met 15 opeenvolgende overwinningen ongeslagen sinds mei 2013. Zijn laatste gevecht had hij op 23 augustus 2017 tegen Errol Zimmerman. De afgelopen periode is voor Kemayo geen beste geweest, met twee opeenvolgende verliezen had hij zijn laatste overwinning in april 2017, dit was bij GLORY, met een TKO overwinning op de Marokkaanse Imad Hadar.

Interessante clash

Dat de partij tussen Kemayo en Samedov een zeer interessante wordt die vooral in Rusland veel fans zal aantrekken is duidelijk. Dat Kemayo zijn laatste partijen verloren heeft zegt niets over zijn status zo versloeg hij Sergei Laschenko in 2012 en 2010, onze eigen Peter Aerts in 2014. Samedov is echter niet te onderschatten als vechter en op zijn 33e zeker nog een gevaar in de ring.

Bekijk ook

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page