'F*ck You!' Jake Paul uit zijn plaat na wedstrijd boksicoon Canelo Nieuws
Nieuws

'F*ck You!' Jake Paul uit zijn plaat na wedstrijd boksicoon Canelo

'F*ck You!' Jake Paul uit zijn plaat na wedstrijd boksicoon Canelo
'F*ck You!' Jake Paul uit zijn plaat na wedstrijd boksicoon Canelo

Jake Paul de boksende YouTube ster is compleet uit zijn plaat gegaan nadat hij bokslegende Canelo Alvarez afgelopen nacht tegen een verlies aan zag lopen. De Russische Dmitry Bivol behield in de strijd zijn WBA-titel.

Bokser Jake Paul reageerde op Dmitry Bivol die Canelo Alvarez versloeg. Niet Bivol heeft Paul op het oog maar juist de verliezer en boksicoon Canelo Alvarez. Paul leurt al een tijdje om een potje te knokken in de ring met de Mexicaan.

Ik pak hem

Diens manager Eddie Hearn en Canelo zien dat niet zo zitten. Maar dat kan waaghals Paul niet schelen die dan ook nog eens een poging deed tot aandacht. ,,Eddie Hearn, fuck you, you can suck my dick. Ik versla Canelo in drie verdomde jaren", zegt Paul in een video.

Paul die nog niet zo lang geleden naar het boksen stapte heeft tot nu toe als zijn wedstrijden gewonnen. Volgens boks experts moet de voormalige Disney ster zich nog bewijzen tegen een echte bokser.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws