EXCUUS TRUUS: Deontay Wilder klaagt over scheidsrechter Nieuws
Nieuws

EXCUUS TRUUS: Deontay Wilder klaagt over scheidsrechter

EXCUUS TRUUS: Deontay Wilder klaagt over scheidsrechter
EXCUUS TRUUS: Deontay Wilder klaagt over scheidsrechter

De voormalige WBC Zwaargewicht kampioen Deontay Wilder lijkt zijn verlies tegen Tyson Fury aan alles te wijten dan aan zichzelf.

Na eerdere excuses dat het pak waarmee Wilder opkwam top zwaar geweest zou zijn, de coach te vroeg de handdoek in de ring zou hebben gegooid, is het volgende geboren. Nu krijgt scheidsrechter Kenny Bayless er flink van langs.

Excuses excuses

Wilder vond ook dat scheidsrechter Kenny Bayless de regels niet behoorlijk afdwong. Hij vertelde The Athletic dat Bayless een hartstochtelijke waarschuwing in de kleedkamer gaf over stoten op de achterkant van het hoofd. Maar in de wedstrijd liet, Bayless de Engelsman Fury straffeloos op het achterhoofd van Wilder slaan.

“Bayless was in mijn kleedkamer gekomen, keek me in mijn ogen en zei dat als ik Fury in mijn achterhoofd raakte, hij me zou diskwalificeren of twee punten af zou trekken. Ik denk dat die regels alleen op mij van toepassing waren omdat ze niet op mijn tegenstander van toepassing waren. (Fury) sloeg me de hele nacht in de nek en het hoofd en Bayless deed er niets aan. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws