Home / Nieuws / Boks Nieuws / Carnavalspak Deontay Wilder oorzaak verlies tegen Tyson Fury

Carnavalspak Deontay Wilder oorzaak verlies tegen Tyson Fury

Naar het gevecht der boksgiganten van afgelopen zaterdag waar Tyson Fury de WBC titel van Deontay Wilder afsnoepte keek de wereld verbaasd mee.

Na 7 slopende rondes gooide het team van Wilder de handdoek in de ring, de kampioen was flink aangeslagen vanaf de eerste ronde en kampte met een brute oorblessure welke de benen van de Amerikaan er uit liet zien als elastiekjes. Het evenwicht orgaan van Wilder zou aangetast zijn.

Toch lijkt de trainer van Wilder, Jay Deas er een ander idee over te hebben, hij geeft het pak wat Wilder droeg tijdens de opkomst voor het gevecht de schuld.

Gekkenwerk

“Zijn benen zagen er in het begin al niet geweldig uit. Ik dacht niet dat zijn benen eruit zagen zoals deze er normaal uitzien. Ik weet dat hij in dat pak naar de ring kwam, wat erg zwaar was,” zegt Deas.

Heeft Deas gelijk? Analyse van de opkomst lijkt aan te tonen dat Wilder toch ietwat moeizaam liep. Fury leek het slimmer te hebben aangepakt en werd zittend op een troon gekleed als koning binnen gerold. Overigens koste het pak van Wilder een flinke duit, de bokser moest er bijna €20.000 voor neertellen.

Bekijk ook

🎥 | Mager ventje en oversized blogger beuken er op los (video)

In tijden van een lockdown willen mensen toch actief blijven vechten. Zo ook bloggers Oleg ...

🎥 | GLORY Kickboksers Tavares en Bayrak blijven scherp

Ook al wordt er door de coronapandemie geen wedstrijd gevochten toch blijven Luis Tavares en ...

UFC 250 zaterdag 6 juni 2020 live tv en livestream kijken

Van zaterdag op zondagnacht 6 juni kun je kijken naar UFC 250. Veronica (Talpa) zend ...