? Dodelijke klap! Bokser (25) dood verklaard na knock-out | video Boks Nieuws
Boks Nieuws

? Dodelijke klap! Bokser (25) dood verklaard na knock-out | video

? Dodelijke klap! Bokser (25) dood verklaard na knock-out | video

Luis Quinonez een 25-jarige bokser werd deze week dood verklaard na 5 dagen in coma te hebben gelegen. Zijn familie kreeg te horen dat de bokser is geopereerd, waarna zou zijn overleden.

De jonge bokser stond op 24 september tegen Jose Munz in de ring, een bokser uit Venezuela met een record van 8-0. In het duel stond de vacante titel in de categorie licht zwaargewicht op het spel. Uiteindelijk eindigde het gevecht tragisch.

In de achtste ronde schakelde Quinoneza zijn rivaal uit via knock-out. Het was de eerste nederlaag voor de Colombiaan, die meteen naar het ziekenhuis werd gebracht en de intensive care. Waar hij moest vechten voor zijn leven. De Colombiaanse Boksfederatie heeft aangekondigd dat Quinonez vijf dagen na de dood is overleden.

Quinonez begon zijn bokscarrière in april 2018. De Colombiaan heeft tot nu toe alleen gevochten op de gala-avond in zijn land en won tien wedstrijden op rij, waarvan zes knock-outs.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws