Ex Rapper Lil' Kleine poseert naakt in glamour blad! 'Super Poesje' Nieuws
Nieuws

Ex Rapper Lil' Kleine poseert naakt in glamour blad! 'Super Poesje'

Ex Rapper Lil' Kleine poseert naakt in glamour blad! 'Super Poesje'

In een gedurfde zet die zowel fans als media in het oog springt, siert Jaimie Vaes, voormalige liefde van rapper Lil' Kleine, de cover van het Playboy-magazine in een onthullende en gedurfde fotoshoot. De verleidelijke fotoreportage markeert een significante gebeurtenis, omdat Jaimie de eerste beroemdheid in tien jaar is die de iconische Playboy-cover siert.

Bekende namen als Patricia Paay, Tatjana Šimić, Georgina Verbaan, Katja Schuurman en Bridget Maasland hebben allemaal eerder de cover van Playboy gesierd, maar het is nu Jaimie Vaes die in de schijnwerpers staat. Met deze reportage luidt Jaimie een nieuw tijdperk in voor Playboy, waarbij ze een adembenemende en sensuele fotoshoot presenteert die het publiek betovert.

Jamie Vaes is een lust voor het oog naakt

Jaimie kwam de afgelopen tijd helaas in het nieuws door de losse handjes van Lil' Kleine die haar met het hoofd tussen een autodeur sloeg. Nou is Lil' Kleine sowieso niet zonder controverse ook vanwege zijn vriendschap met de in de cel zittende Glory kickbokser Mohammed J. Die van drugshandel wordt verdacht. Maar Jaime vecht zich nu een weg terug naar de toekomst. Om de foto's te zien moet je wel even naar de Playboy.

"Raadselachtig en Stoer" Voor Jaimie betekent deze fotoshoot dat ze een langgekoesterde wens van haar bucketlist kan afvinken. Terugblikkend op de ervaring zegt ze: "Zelfs als jong meisje vond ik het blad raadselachtig en stoer. Het heeft me altijd geïntrigeerd om de pagina's van Playboy te sieren. Dit is werkelijk een mijlpaal voor mij," voegt ze eraan toe.

In samenwerking met haar favoriete fotografe, Amanda Elise K., begaf Jaimie zich op een besloten en adembenemende fotoshoot op een pittoreske locatie. Opmerkelijk is dat Jaimie de ruimte kreeg voor creatieve inbreng bij het vormgeven van de fotoshoot, van de keuze van de fotograaf tot de selectie van de locatie - een strakke villa in Bilthoven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws