Ex Glory-ster Vakhitov naar UFC: 'Oud-rivaal wacht' Nieuws
Nieuws

Ex Glory-ster Vakhitov naar UFC: 'Oud-rivaal wacht'

Ex Glory-ster Vakhitov naar UFC: 'Oud-rivaal wacht'

Artem Vakhitov voormalig Glory Kickboxing kampioen, is naar verluidt in gesprek met de Amerikaanse MMA-organisatie UFC. De Rus zou alleen nog maar zijn handtekening onder een contract te hoeven zetten.

Volgens MMA Time op Twitter is Vakhitov in verregaande gesprekken met de UFC waar ook zijn oud-rivaal Alex Pereira vecht. Deze versloeg afgelopen weekend Israel Adesanya om diens middengewicht titel af te pakken.

Pereira zou kunnen wachten op de komst van Vakhitov. Bij Glory vochten de beide vechter twee keer tegen elkaar om de lichtzwaargewicht titel van de organisatie. In 2021 verloor Vakhitov zijn titel tijdens Glory 77 zijn titel aan de Braziliaan, om deze later dat jaar terug te winnen op Glory 78.

Vorig jaar werd Vakhitov door Glory ontslagen vanwege de oorlog van zijn land Rusland met de Oekraïne. Gisteren werd bekend dat Vakhitov getekend heeft bij Muaythai organisatie Muaythai Factory in Rusland. Echter zou dit geen exclusieve verbintenis zijn en staat het de Rus vrij ook elders te vechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws